Folytatódik a Gyurcsány-show
2021. október 25. 12:39

„Azt hittük vége, de úgy látszik folytatódik a Gyurcsány-show” - fogalmazott Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója közösségi oldalán.

Márki-Zay Péter, a Gyurcsány-Márki-Zay-féle baloldal közös miniszterelnök-jelöltje, Hódmezővásárhely polgármestere egy olyan dossziét mutatott, melyet állítólag a Fidesz állított össze a DK-nak, hogy ezzel járassák le őt, de a DK, ezt inkább átadta neki.

Facebook
Címkék:
  • Orbán Viktor Varsóban
    A miniszterelnök a lengyel fővárosban tartandó eseményről azt mondta, tizenkét olyan pártvezető találkozik, aki hangot akar adni annak a sok tízmillió embernek, akik ma európai polgárok, de úgy érzik, hogy nem képviselik őket.
  • A titkosszolgálatok támadása idegen érdek: ki a tégla?
    Földi László: Felettébb zavaró és végtelenül elszomorító, hogy a magyar polgári titkosszolgálat bármelyikében áruló tisztek létezhetnek. Ők ugyanis nem lehetnek pártkatonák, mint volt ilyen időszak a rendszerváltás előtt, hanem szakmájukat végző kiválasztottak, az országot az első vonalban védeni köteles szervezet tagjai.
  • A cselekvés lehetőségeit mutatja a Planet 2021
    A Planet 2021 Budapest nem riogatni akar, hanem megmutatni, hogy a környezet védelmében mindenki tehet valamit - mondta Áder János pénteken, miután megtekintette a rendezvény fenntarthatósági közönségprogramját.
MTI Hírfelhasználó