Gyurcsányi frusztráció a Békemenet miatt
2021. október 26. 14:43

Gyurcsány Ferenc és Márki-Zay Péter kéz a kézben támadja a Békemenetet - közölte a Fidesz kedden az MTI-vel.

A kormánypárt közleményében arra reagált, hogy a Demokratikus Koalíció (DK) napközben rákérdezett, jogszerű-e pártrendezvényre használni az önkormányzati tulajdonú, illetve a Magyar falu program keretében vásárolt buszokat.
   
A Fidesz kiemelte, nincs két baloldal, egy baloldal van.

"Gyurcsányék 2006-ban sem bírták elviselni a nemzeti oldallal szimpatizáns tömeget, és most sem" - húzta alá a kormánypárt.
   
Azt írták, hogy "akkor a tömegbe lövettek, most meg a Márki-Zay Péterrel együtt, kéz a kézben támadják a több százezres Békemenetet".
   
"A Gyurcsány-Márki-Zay-féle baloldal nem bírja megemészteni, hogy ők felsültek október 23-án és már a baloldali szimpatizánsok is elfordulnak tőlük" - közölte a Fidesz.
 

MTI
Címkék:
  • Orbán Viktor Varsóban
    A miniszterelnök a lengyel fővárosban tartandó eseményről azt mondta, tizenkét olyan pártvezető találkozik, aki hangot akar adni annak a sok tízmillió embernek, akik ma európai polgárok, de úgy érzik, hogy nem képviselik őket.
  • A titkosszolgálatok támadása idegen érdek: ki a tégla?
    Földi László: Felettébb zavaró és végtelenül elszomorító, hogy a magyar polgári titkosszolgálat bármelyikében áruló tisztek létezhetnek. Ők ugyanis nem lehetnek pártkatonák, mint volt ilyen időszak a rendszerváltás előtt, hanem szakmájukat végző kiválasztottak, az országot az első vonalban védeni köteles szervezet tagjai.
  • A cselekvés lehetőségeit mutatja a Planet 2021
    A Planet 2021 Budapest nem riogatni akar, hanem megmutatni, hogy a környezet védelmében mindenki tehet valamit - mondta Áder János pénteken, miután megtekintette a rendezvény fenntarthatósági közönségprogramját.
MTI Hírfelhasználó