Derült, napos, csapadékmentes idő várható, mérsékelt marad a légmozgás
2021. október 26. 16:06

Várható időjárás szerda éjfélig: kedden napos, fátyolfelhős idő lesz csapadék nélkül. Éjszaka foltokban köd, kisebb körzetekben réteges felhőzet képződhet. Szerdán a köd és felhőzet gyorsan feloszlik, ezt követően túlnyomóan derült, napos, csapadékmentes idő várható.

Többnyire mérsékelt marad a légmozgás.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -5 és +4 fok között valószínű.
   
A legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán 12 és 16 fok között alakul.
 

MTI
Címkék:
  • Orbán Viktor Varsóban
    A miniszterelnök a lengyel fővárosban tartandó eseményről azt mondta, tizenkét olyan pártvezető találkozik, aki hangot akar adni annak a sok tízmillió embernek, akik ma európai polgárok, de úgy érzik, hogy nem képviselik őket.
  • A titkosszolgálatok támadása idegen érdek: ki a tégla?
    Földi László: Felettébb zavaró és végtelenül elszomorító, hogy a magyar polgári titkosszolgálat bármelyikében áruló tisztek létezhetnek. Ők ugyanis nem lehetnek pártkatonák, mint volt ilyen időszak a rendszerváltás előtt, hanem szakmájukat végző kiválasztottak, az országot az első vonalban védeni köteles szervezet tagjai.
  • A cselekvés lehetőségeit mutatja a Planet 2021
    A Planet 2021 Budapest nem riogatni akar, hanem megmutatni, hogy a környezet védelmében mindenki tehet valamit - mondta Áder János pénteken, miután megtekintette a rendezvény fenntarthatósági közönségprogramját.
MTI Hírfelhasználó