Fidelitas: a Városháza nem eladó, Budapest nem eladó!
2021. december 3. 10:09

A Városháza nem eladó, Budapest nem eladó! A főváros jobb hely lenne Karácsonyék nélkül - jelentette ki a Fidelitas szóvivője pénteken a Facebookon közzétett videójában.

Ozsváth Kálmán a Fidesz ifjúsági szervezetének közösségi oldalára feltöltött videóban azt mondta, újabb hangfelvétel bizonyítja Karácsonyék "ingatlanmutyiját".
   
"Gyurcsány átláthatóságot ígérő ártatlan arcú főpolgármestere a többi baloldali bukott politikussal együtt pofátlanul kiárusítaná a főváros vagyonát. Akár 200 millió forintos közvetítői díjért is" - fogalmazott a szóvivő.
   
Hozzátette, a Városházára már elkezdett "visszaszivárogni" a Gyurcsány-Bajnai-korszak, "de nem hagyjuk, hogy aljas szándékuk észrevétlen maradjon".
 

MTI
Címkék:
  • Tusványos örvényei
    Három év nagy idő, három esztendős szünet nagy hiány. De most végre ismét összejött Tusványos, térségünk mára már talán legfontosabb nyári szellemi műhelye. Összejött és robbant is egy hatalmasat.
  • A szerencsétlen lord major
    A főpolgármester eddigi politikai és szakmai tevékenységét lassan ideje lenne már komolyabb elemzés alá vetni, de most arra fókuszálunk, hogy az elmúlt hónapokban négyszer is arcul csapta a budapestieket.
MTI Hírfelhasználó