Donald Trump új médiacsoportja
2021. december 7. 17:33

Donald Trump korábbi amerikai elnök új médiavállalatának lesz a vezetője Devin Nunes amerikai republikánus képviselő, aki ezért még az év vége előtt lemond kongresszusi posztjáról - jelentette a The Washington Times hétfő éjszaka.

Rep. Devin Nunes is resigning from Congress to be CEO of Trump's new media  company : NPR

Nunes – npr.org

Az amerikai jobboldali-konzervatív napilap online tudósítása szerint a jelenlegi kaliforniai képviselő a Trump Media & Technology Group vezérigazgatója lesz. A cég hétfőn jelentette be közleményben hogy Nunes lesz a vállalat vezetője, s januárban nevezik ki.


   
Devin Nunes 2016-ban elsők között vonta nyilvánosan kétségbe a Trump-kampány munkatársai és Oroszország közötti állítólagos összejátszásról szóló politikai hírt.

2019-ben "Az összeesküvés az elnök ellen" címmel könyvet jelentetett meg az ügyről.

Watch The Plot Against the President | Prime Video

Amelyről később ki is derült, hogy megkonstruált hírek sorozatáról volt szó az elnök megbuktatása érdekében, és a Demokrata Párt Országos Bizottsága valamint Hillary Clinton, a demokraták volt elnökjelöltje finanszírozta az erről szóló dosszié összeállítását.
   
A 48 éves Devin Nunes ezt követően az akkori elnök egyik legrendíthetetlenebb védelmezőjévé és támogatójává vált.
   
Donald Trump új internetes közösségimédia-platformot kíván indítani TRUTH (Igazság) néven a Trump Media vállalatcsoport irányításával.
   
A korábbi amerikai elnök Facebook- és Twitter-fiókjait korábban letiltották a közösségi médiumok felhasználási szabályainak megsértése miatt - emlékeztetett a The Washington Times cikke.

MTI
Címkék:
  • Tusványos örvényei
    Három év nagy idő, három esztendős szünet nagy hiány. De most végre ismét összejött Tusványos, térségünk mára már talán legfontosabb nyári szellemi műhelye. Összejött és robbant is egy hatalmasat.
  • A szerencsétlen lord major
    A főpolgármester eddigi politikai és szakmai tevékenységét lassan ideje lenne már komolyabb elemzés alá vetni, de most arra fókuszálunk, hogy az elmúlt hónapokban négyszer is arcul csapta a budapestieket.
MTI Hírfelhasználó