Labdarúgó NB I – A bajnokság január 27-én rajtol
2022. január 14. 14:30

A bajnokság folytatásának halasztását nem támogatta a klubok többsége, így az eredeti kiírás szerint folytatódnak az NB I küzdelmei - a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) közlése szerint.

Sztanyiszlav Csercseszov az FTC új vezetőedzője - Fradi.hu

Csercseszov először január 27-én mutatja be, mit ért el a Fradival – fradi.hu

Az MLSZ a honlapján pénteken arról számolt be, hogy "a mérkőzések rendezésének feltételei továbbra is összhangban vannak a kormányzat egészségügyi intézkedéseivel, szigorú járványügyi protokollok, folyamatos tesztelés és körültekintő szervezési intézkedések megtartása mellett rendezhetők meg a sportesemények".

Hornyák Zsolt a Puskás Akadémia új vezetőedzője - hivatalos | M4 Sport

Hornyák Zsolt győzni akaró felcsúti gárdát küld pályára a Fradi ellen – m4sport.hu

A szövetség prioritásnak tekinti az egészség védelmét, a járvány terjedésének meggátolását és továbbra is finanszírozza a játékosok és stábtagok számára előírt rendszeres PCR-tesztelést - áll a közleményben, amely arra is kitér, hogy az MLSZ figyelemmel kíséri a járvány alakulását, és ha szükséges, gyors és hatékony intézkedéseket léptet életbe.
   
A bajnokság a 18. fordulóval folytatódik január 29-én és 30-án. Ezt megelőzően a negyedik körből elhalasztott Puskás Akadémia-Ferencváros mérkőzés pótlására kerül sor, 27-én.
 

MTI
Címkék:
  • A szerencsétlen lord major
    A főpolgármester eddigi politikai és szakmai tevékenységét lassan ideje lenne már komolyabb elemzés alá vetni, de most arra fókuszálunk, hogy az elmúlt hónapokban négyszer is arcul csapta a budapestieket.
  • A kormány a helyén van
    Vannak mondatok a történelemben, amelyek az időből kiszakadva és felemelkedve örök életet élnek. Az ókori Rómától az angol és a francia történelmen át egészen a mai históriáig tudunk ezekről. Nekünk is van ilyen.
MTI Hírfelhasználó