Karácsony Gergely tilosban parkolt
2022. január 15. 09:13

Baloldali politikusokkal volt találkozója, de elkésett, így a tilosban parkolt le a szolgálati autójával, hívta fel rá a figyelmet Bohár Dániel, a Pesti TV riportere.

"Karácsony Gergely már nemcsak a buszsávban alszik, hanem tilosban is parkol.Pénteken reggel a Móricz Zsigmond körtéren találkoztak a baloldali politikusok. Karácsony Gergely elkésett! Nem tudni, hogy a dugók miatt vagy azért, mert nehezen tudott felébredni. Az viszont tény, hogy Karácsony szolgálati autója tilosban parkolt. Igen, ezért minket (hétköznapi embereket) meg szoktak büntetni." - írja posztjában az újságíró.

origo.hu
Címkék:
  • Létező és leküzdhetetlen a kettős mérce az EU-ban
    Létező és jelenleg sajnos leküzdhetetlen jelenségnek nevezte a kettős mércét az Európai Unióban (EU) Deutsch Tamás fideszes európai parlamenti (EP-) képviselő hétfőn egy budapesti rendezvényen.
  • Kenya kész budapesti diplomáciai képviseletet nyitni
    Kenya erősíteni kívánja közép-európai jelenlétét, ezért készen áll arra, hogy minél hamarabb diplomáciai képviseletet nyisson Budapesten - hangzott el hétfőn Nairobiban, amikor Uhuru Kenyatta köztársasági elnök Áder Jánossal tárgyalt. A államfő többnapos látogatásra érkezett Kenyába, a kelet-afrikai ország függetlenné válása óta elsőkét a magyar köztársasági elnökök közül.
  • Újévi üdvözlet a német Abszurdisztánból
    Németország önkívületi állapotban van: németként évek óta úgy érzem már, hogy infantilis emberek ültek a nyakamra.
MTI Hírfelhasználó