Nagyon kiosztotta az ellenzéket az ismert baloldali szociológus
2022. január 17. 17:05

„Lehet szórakozni a csirkefarháton, csak hát az emberek több mint 20 százalékának ez az egyetlen húsétele. És nekik bizony néhány forint is számít” – írta hivatalos közösségi oldalára Szalai Erzsébet.

A szociológus posztja szerint ez majd a választási eredményeken is látszódni fog.

"Ha lehet kérni, kicsit több empátiát az ellenzék részéről, különösen a baloldalon. Farhátozás helyett az emberek számára is érthető szociális üzenetek és ígéretek kellenének, nem pedig a szegényeken való gúnyolódás  – áll a bejegyzésben.

Márki-Zay Péter a vasárnapi videós bejelentkezése során beszélt arról is, hogy szerinte az élelmiszerárak befagyasztásával Magyarország a kommunizmusba megy vissza, érvelése szerint Ausztriában és Németországban nem fagyasztották be a csirke far-hát árát.

Az eredeti cikk ITT olvasható.

Nagyon kiosztotta az ellenzéket az ismert baloldali szociológus

Vásárlók egy hentesüzlet húspultjánál a debreceni piac-csarnokban 2016. január 14-én (Fotó: MTVA/Oláh Tibor)

ATV - Facebook
Címkék:
  • A kormány az ország biztonságát és a gazdaságot is megvédi
    Az elhúzódó háborús helyzetben az új magyar kormány két legfontosabb feladatának az ország biztonságának és gazdaságának megvédését nevezte a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön a Kormányinfón. Gulyás Gergely bejelentette, hogy péntektől csak magyar rendszámú autók tankolhatnak rezsicsökkentett árú üzemanyagot, Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter pedig a kormány által nyolc területen bevezetendő extraprofit-különadó részleteiről számolt be.
  • A Kádár-rendszer feltárása nélkül nem érthetjük a jelent
    Száztíz évvel ezelőtt született Kádár János, aki hazánk XX. századi történelmének egyik legmeghatározóbb figurája lett.
  • A digitalizált világ diktatúrába torkollhat
    „Ha a mesterséges intelligenciának átadjuk a döntést, akkor valóban jöhet egy fordulat, amikor valóban már egzisztenciális fenyegetést fog jelenteni az emberi létezésre” – mondja Miklos Lukacs de Pereny.
MTI Hírfelhasználó