Mbappé elárulta, mikor jelenti be, hogy hol folytatja pályafutását
2022. május 16. 15:32

Megszólalt jövőjével kapcsolatban Kylian Mbappé, a PSG játékosa: elárulta, hamarosan hivatalosan is bejelenti, hol folytatja pályafutását. A nyári átigazolási szezon egyik legfontosabb kérdése: hol folytatja Kylian Mbappé? A francia csatár most végre megszólalt jövőjéről, és elárulta, hamarosan hivatalos bejelentést tesz. „Hamarosan bejelentem a döntésemet – még mielőtt csatlakoznék a válogatotthoz júniusban.

Egyelőre nem mondhatok semmit, de már majdnem eldőlt. Már csak néhány részlet van hátra. Talán Párizsban leszek boldog, talán valahol máshol, egy új projektben” – mondta Mbappé a francia szövetség gáláján, ahol a Ligue 1 idei kiírásának legjobb játékosának járó díjat vehette át. A 23 éves támadónak idén nyáron jár le a szerződése a PSG-nél, amely minden erejével a világsztár megtartásán ügyködik, de úgy tűnik, most a Real Madrid az esélyesebb – legalábbis a transzferguru, Fabrizio Romano tweetje alapján, akinek madridi forrásai magabiztosabbak, mint valaha.

m4sport.hu
Címkék:
  • A szerencsétlen lord major
    A főpolgármester eddigi politikai és szakmai tevékenységét lassan ideje lenne már komolyabb elemzés alá vetni, de most arra fókuszálunk, hogy az elmúlt hónapokban négyszer is arcul csapta a budapestieket.
  • A kormány a helyén van
    Vannak mondatok a történelemben, amelyek az időből kiszakadva és felemelkedve örök életet élnek. Az ókori Rómától az angol és a francia történelmen át egészen a mai históriáig tudunk ezekről. Nekünk is van ilyen.
MTI Hírfelhasználó