Labdarúgó NB II - Bognár György az MTK szakmai igazgatója
2022. május 16. 21:05

A Paksi FC vezetőedzői posztjáról távozó Bognár György lett az NB II-be kiesett MTK Budapest labdarúgócsapatának szakmai igazgatója.

"Intenzív, mélyreható egyeztetéseket folytattunk, és most jött el az a pillanat, amikor mindkét fél úgy érezte, együtt kell tennünk a klub felemelkedéséért" - nyilatkozta a klub honlapján Zakor Sándor, az MTK Budapest tulajdonosa. Hozzátette, szeretné, ha a csapat az eredmények mellett látványos futballra törekedne.
   
Bognár 1987-ben tagja volt a 29 év után ismét bajnoki címet szerző MTK-nak. Vezetőedzőként 2001 és 2002 között már irányította a kék-fehéreket. Szakmai igazgatóként ő felügyeli majd a felnőtt csapatnál, az NB III-as és az U19-es együttesnél folyó munkát is.
 

MTI
Címkék:
  • A szerencsétlen lord major
    A főpolgármester eddigi politikai és szakmai tevékenységét lassan ideje lenne már komolyabb elemzés alá vetni, de most arra fókuszálunk, hogy az elmúlt hónapokban négyszer is arcul csapta a budapestieket.
  • A kormány a helyén van
    Vannak mondatok a történelemben, amelyek az időből kiszakadva és felemelkedve örök életet élnek. Az ókori Rómától az angol és a francia történelmen át egészen a mai históriáig tudunk ezekről. Nekünk is van ilyen.
MTI Hírfelhasználó