Kocsis Máté megint kiosztotta Jakabot
2022. május 21. 20:40

Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője a Facebookon kérte számon Jakab Péteren, a Jobbik elnökén, hogy miért nem tett semmit a nemierőszak-botrány kapcsán.

Ahogy arról korábban mi is több cikkben írtunk, a gyanú szerint a Jobbik egy disznóvágással pártrendezvényén egy helyi politikus megpróbálta megerőszakolni Szilágyi György Jobbik-alelnök huszonnégy éves élettársát.

A hölgy a párt tagja, sőt választókerületi szervezője volt, a baloldal közös országgyűlési képviselőjelöltjének, Földi Istvánnak a kampányát intézte, aki a feltételezett elkövetője a tavaly decemberben történt zaklatási ügynek.

Az áldozatot a párt egyik országgyűlési képviselője, Gyüre Csaba szabadította ki, meghallva az áldozat segélykiáltásait, azt követően, hogy a hölgyet becsalták egy szobába, kísérője rázárta az ajtót, majd az ajtó elé őrt is állítottak.

A fentiekre utalva írta most Kocsis Máté Jakab Péternek, hogy „látom, a zaklatási balhétok viszont nem zavar. Abban nem perelsz és nem jelentesz fel senkit”.

Mindezt arra válaszolva posztolta a Fidesz frakcióvezetője, hogy Jakab korábban feljelentette őt egy Facebook-posztért, amiben Kocsis azt állította, hogy a Jobbik-elnök veréssel fenyegetett meg egy munkást. Az ügy kapcsán Jakab bocsánatkérést követel a kormánypárti politikustól, legutóbbi bejegyzésében pedig már végrehajtóval fenyegetőzött.

Kocsis Máté ezzel kapcsolatban azt írta Jakabnak, hogy „tavaly a munkagépes emberrel szemben igenis fenyegetően léptél fel, mindenki látta, ne légy rá büszke”.

MH
Címkék:
 • A szerencsétlen lord major
  A főpolgármester eddigi politikai és szakmai tevékenységét lassan ideje lenne már komolyabb elemzés alá vetni, de most arra fókuszálunk, hogy az elmúlt hónapokban négyszer is arcul csapta a budapestieket.
 • A kormány a helyén van
  Vannak mondatok a történelemben, amelyek az időből kiszakadva és felemelkedve örök életet élnek. Az ókori Rómától az angol és a francia történelmen át egészen a mai históriáig tudunk ezekről. Nekünk is van ilyen.
 • A háborús inflációnak csak a békével lehet véget vetni
  Magyarországnak a béke oldalán kell lennie, a háborús inflációt nem lehet másképpen megakadályozni, csak ha a háborúnak vetünk véget - mondta a miniszterelnök pénteken a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.
 • Itt vannak az új magyar rendszámok
  Nem kell lecserélni a régit. Az új rendszámtáblákat július elsejétől alapvetően a Magyarországon újonnan forgalomba helyezett (új, illetve külföldről használtan behozott) járművek kapják meg. A meglévő régi rendszámtáblákat nem kell újakra cserélni, azokat gond nélkül tovább lehet használni.
 • Intézményes bővülés a katolikus egyházban
  A napokban a hetvenedik születésnapját ünneplő Esztergom–budapesti érsek, Erdő Péter beszélt a magyar és a világegyház eltérő helyzetéről és arról is, hogy a magyar püspökök jövő tavaszra újra Magyarországra hívták a szentatyát.
MTI Hírfelhasználó