Kocsis Máté megint kiosztotta Jakabot
2022. május 21. 20:40

Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője a Facebookon kérte számon Jakab Péteren, a Jobbik elnökén, hogy miért nem tett semmit a nemierőszak-botrány kapcsán.

Ahogy arról korábban mi is több cikkben írtunk, a gyanú szerint a Jobbik egy disznóvágással pártrendezvényén egy helyi politikus megpróbálta megerőszakolni Szilágyi György Jobbik-alelnök huszonnégy éves élettársát.

A hölgy a párt tagja, sőt választókerületi szervezője volt, a baloldal közös országgyűlési képviselőjelöltjének, Földi Istvánnak a kampányát intézte, aki a feltételezett elkövetője a tavaly decemberben történt zaklatási ügynek.

Az áldozatot a párt egyik országgyűlési képviselője, Gyüre Csaba szabadította ki, meghallva az áldozat segélykiáltásait, azt követően, hogy a hölgyet becsalták egy szobába, kísérője rázárta az ajtót, majd az ajtó elé őrt is állítottak.

A fentiekre utalva írta most Kocsis Máté Jakab Péternek, hogy „látom, a zaklatási balhétok viszont nem zavar. Abban nem perelsz és nem jelentesz fel senkit”.

Mindezt arra válaszolva posztolta a Fidesz frakcióvezetője, hogy Jakab korábban feljelentette őt egy Facebook-posztért, amiben Kocsis azt állította, hogy a Jobbik-elnök veréssel fenyegetett meg egy munkást. Az ügy kapcsán Jakab bocsánatkérést követel a kormánypárti politikustól, legutóbbi bejegyzésében pedig már végrehajtóval fenyegetőzött.

Kocsis Máté ezzel kapcsolatban azt írta Jakabnak, hogy „tavaly a munkagépes emberrel szemben igenis fenyegetően léptél fel, mindenki látta, ne légy rá büszke”.

MH
Címkék:
  • Tusványos örvényei
    Három év nagy idő, három esztendős szünet nagy hiány. De most végre ismét összejött Tusványos, térségünk mára már talán legfontosabb nyári szellemi műhelye. Összejött és robbant is egy hatalmasat.
  • A szerencsétlen lord major
    A főpolgármester eddigi politikai és szakmai tevékenységét lassan ideje lenne már komolyabb elemzés alá vetni, de most arra fókuszálunk, hogy az elmúlt hónapokban négyszer is arcul csapta a budapestieket.
MTI Hírfelhasználó