BL - Toni Kroos alaposan kiosztotta a német riportert
2022. május 29. 12:35

Toni Kroos, a Bajnokok Ligája-győztes Real Madrid sztárja keményen kiosztotta a finálé után őt interjúvoló egyik német riportert – számolt be róla az m4sport.hu.

A Liverpool elleni, 1–0-s Real-sikerrel véget erő BL-döntő után a madridiak játékosai ünnepelni kezdtek, majd szép lassan megérkeztek a pályára a sportsajtó munkatársai is. Toni Kroost, a németek ikonját honfitársa, Nils Kaben, a ZDF riportere kapta el egy gyors interjúra, ám amit a riporter a középpályástól kapott, azt vélhetően nem felejti el egyhamar.

– Toni, gratulálok! Milyen nagyszerű este, immár ötödik alkalommal nyerted meg a Bajnokok Ligáját, el tudod hinni?

– Ehhez nincs is mit hozzáfűzni, leírhatatlan, mennyire jó érzés.

– Már csak azért is, mert a játék képét nézve nem volt annyira nyilvánvaló, hogy pozitív lesz a meccs vége…

– Pff, mi nem volt nyilvánvaló? A BL megnyerése olyan dolog, amit sosem vehetsz természetesnek. Nagyot küzdöttünk, tisztában voltunk vele, hogy a Liverpool remek csapat. Mit értesz az alatt, hogy nem nyilvánvaló? Nyertünk, és kész!

– Meglepetés volt számodra, hogy a Real többször is bajban volt?

– Őszintén, kilencven perced volt átgondolni, milyen kérdést teszel majd fel nekem, erre két ilyen baromsággal jössz.

– Szerintem nem butaság, mert…

– Egyértelmű, hogy egy Liverpool ellen olykor bajban leszel. Miféle kérdés ez? Nem egy csoportkörös meccset játszottunk, ez a BL döntője volt. Fejezd be, inkább elmegyek.

Kroos ezt követően el is sétált, amit a ZDF riportere meglepve konstatált. „Most elment…”

A németek ikonja végül visszament, s odaszólt Kabennek: „Ez siralmas, nagyon, nagyon rossz. Feltettél nekem két ilyen negatív kérdést, már ebből tudtam, hogy Németországból jöttél”.

m4sport.hu
Címkék:
 • A szerencsétlen lord major
  A főpolgármester eddigi politikai és szakmai tevékenységét lassan ideje lenne már komolyabb elemzés alá vetni, de most arra fókuszálunk, hogy az elmúlt hónapokban négyszer is arcul csapta a budapestieket.
 • A kormány a helyén van
  Vannak mondatok a történelemben, amelyek az időből kiszakadva és felemelkedve örök életet élnek. Az ókori Rómától az angol és a francia történelmen át egészen a mai históriáig tudunk ezekről. Nekünk is van ilyen.
 • A háborús inflációnak csak a békével lehet véget vetni
  Magyarországnak a béke oldalán kell lennie, a háborús inflációt nem lehet másképpen megakadályozni, csak ha a háborúnak vetünk véget - mondta a miniszterelnök pénteken a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.
 • Itt vannak az új magyar rendszámok
  Nem kell lecserélni a régit. Az új rendszámtáblákat július elsejétől alapvetően a Magyarországon újonnan forgalomba helyezett (új, illetve külföldről használtan behozott) járművek kapják meg. A meglévő régi rendszámtáblákat nem kell újakra cserélni, azokat gond nélkül tovább lehet használni.
 • Intézményes bővülés a katolikus egyházban
  A napokban a hetvenedik születésnapját ünneplő Esztergom–budapesti érsek, Erdő Péter beszélt a magyar és a világegyház eltérő helyzetéről és arról is, hogy a magyar püspökök jövő tavaszra újra Magyarországra hívták a szentatyát.
MTI Hírfelhasználó