Alig változott a forint árfolyama kedd reggelre
2022. június 28. 08:22

Vegyesen alakult, kevéssé változott a forint árfolyama kedd reggelre az előző esti jegyzéshez képest a nemzetközi devizakereskedelemben.

Az euró jegyzése szinte nem változott, a hétfő este hét órai 402,36 forint után kedd reggel hét órakor 402,34 forinton állt. Az eurót hétfőn 404,85 forinton is jegyezték, ami a forint új árfolyammélypontja az uniós közös devizával szemben.
   
A dollárral és a svájci frankkal szemben egyaránt 0,2 százalékkal gyengült a forint hétfő esti jegyzéséhez képest kedd reggelre: a dollárt 379,78 forint után 380,39 forinton, a svájci frankot 397,22 forint után 397,88 forinton jegyezték.
   
Kedd reggeli árfolyamán a forint június eleje óta 1,3 százalékkal gyengült az euróval, 4,0 százalékkal gyengült a dollárral és 3,2 százalékkal gyengült a svájci frankkal szemben.

MTI
Címkék:
  • Tusványos örvényei
    Három év nagy idő, három esztendős szünet nagy hiány. De most végre ismét összejött Tusványos, térségünk mára már talán legfontosabb nyári szellemi műhelye. Összejött és robbant is egy hatalmasat.
  • A szerencsétlen lord major
    A főpolgármester eddigi politikai és szakmai tevékenységét lassan ideje lenne már komolyabb elemzés alá vetni, de most arra fókuszálunk, hogy az elmúlt hónapokban négyszer is arcul csapta a budapestieket.
MTI Hírfelhasználó