Labdarúgó NB I - Török László lett a Kisvárda vezetőedzője
2022. június 28. 19:58

Török Lászlót nevezték ki kedden a Kisvárda Master Good labdarúgócsapatának vezetőedzőjévé.

Török László – nemzetisport.hu

A klub honlapjának beszámolója szerint az 52 éves szakember 2006-tól 2018-ig dolgozott Kecskeméten, ahol irányította az NB II-es, majd NB I-s csapatot vezetőedzőként, hét évig pedig az akadémia szakmai igazgatója volt. Az elmúlt fél évet Kisvárdán töltötte a helyi akadémián, ahol az U19-es csapatot vezette.
   
"Az U19-es csapat mellett az osztályozón az U17-esek munkájába is besegített, az utolsó meccseken már ő irányított, ezáltal még nagyobb rálátása van a teljes utánpótlásunkra, ami fontos, hiszen célunk és feladatunk is a fiatalok beépítése, és olyan futballisták kerültek most a felnőttek közé, akikkel ő már együtt dolgozott az elmúlt fél évben" - mondta Révész Attila sportigazgató. "Az állandóságot a segítők, vagyis Erős Gábor és Gerliczki Máté jelenléte garantálja. Ezzel a lépéssel végképp elmondhatjuk, hogy a felnőtt szakmai stábunk minden tagja az akadémiánkról került ki, ami egyedülálló az országban".
   
"Tisztában vagyok azzal, hogy milyen szakmai alapelvek mentén kell haladnunk a napi munkában, csapatban dolgozunk, a végső döntéseket viszont nekem kell meghoznom. Meg kell felelnünk az úgynevezett fiatalszabálynak, ezért nagyon oda kell figyelnünk bizonyos játékpercekre, a fiatalok beépítésére, az ő egyéni képzésük és fejlesztésük is az egyik fő feladatom lesz. Ami jó volt, azt meg kell tartanunk, esetleg még jobbá kell tennünk" - fogalmazott Török László.
   
A Kisvárda Master Good az előző idényben története legjobb eredményét elérve második lett az OTP Bank Ligában, így a következő szezonban a Konferencia Liga selejtezőjében szerepelhet, ahol a második fordulóban a kazah Kajrat Almati lesz az ellenfele.

MTI
Címkék:
  • Tusványos örvényei
    Három év nagy idő, három esztendős szünet nagy hiány. De most végre ismét összejött Tusványos, térségünk mára már talán legfontosabb nyári szellemi műhelye. Összejött és robbant is egy hatalmasat.
  • A szerencsétlen lord major
    A főpolgármester eddigi politikai és szakmai tevékenységét lassan ideje lenne már komolyabb elemzés alá vetni, de most arra fókuszálunk, hogy az elmúlt hónapokban négyszer is arcul csapta a budapestieket.
MTI Hírfelhasználó