Fidesz: a baloldal már rég elszabadította volna a rezsi- és a benzinárakat
2022. július 1. 16:32

A Fidesz szerint a baloldal már rég elszabadította volna a rezsi- és a benzinárakat.

A nagyobbik kormánypárt az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében a Demokratikus Koalíció alelnökének sajtótájékoztatójára reagált. Varju László azt mondta, hogy a kormány az élelmiszerek és az üzemanyagok árstopját is ki akarja vezetni.
   
A Fidesz úgy fogalmazott, hogy "ha Gyurcsányékon múlna", már négyszeres lenne az áremelkedés, mert "ők már rég elszabadították volna a rezsi- és benzinárakat, és ezzel teljes válságba sodorták volna a családokat, a nyugdíjasokat és a magyar gazdaságot".
   
A baloldal nem támogatta sem a rezsicsökkentést, sem az árstopokat, "ők a magyar emberekkel akarják megfizettetni a háború árát".
   
A Fidesz-KDNP azonban támogatja azokat az egyedülálló intézkedéseket, amelyek védik a lakosságot a háború hatásaitól.
   
"A háborúpárti baloldallal szemben szerintünk a háborús inflációnak és a fenyegető háborús gazdasági válságnak a béke vethet véget" - olvasható a közleményben.

MTI
Címkék:
  • Tusványos örvényei
    Három év nagy idő, három esztendős szünet nagy hiány. De most végre ismét összejött Tusványos, térségünk mára már talán legfontosabb nyári szellemi műhelye. Összejött és robbant is egy hatalmasat.
  • A szerencsétlen lord major
    A főpolgármester eddigi politikai és szakmai tevékenységét lassan ideje lenne már komolyabb elemzés alá vetni, de most arra fókuszálunk, hogy az elmúlt hónapokban négyszer is arcul csapta a budapestieket.
MTI Hírfelhasználó