Áttelepült vállalkozás jóvoltából épült játszótér Beregszászban
2022. július 1. 23:54

Egy áttelepült vállalkozás támogatásával játszóteret alakítak ki a „mikrorajon” városrészen, a Muzsalyi utcán.

Áttelepült vállalkozás jóvoltából épült játszótér Beregszászban

Kép: Babják Zoltán 

Egy áttelepült vállalkozás támogatásával játszóteret alakítak ki a „mikrorajon” városrészen, a Muzsalyi utcán  tudatta közösségi oldalán Babják Zoltán polgármester.

A város első embere arra kér mindenkit, hogy gondosan és a biztonsági szabályok betartásával használják a játszóteret.

"Hálásak vagyunk a vállalatnak, és reméljük, hogy további együttműködésünk eredményeként a város más területein is alakíthatunk majd ki hasonló játszótereket" - tette hozzá a polgármester. 

Kárpátinfo.net
Címkék:
 • Tusványos örvényei
  Három év nagy idő, három esztendős szünet nagy hiány. De most végre ismét összejött Tusványos, térségünk mára már talán legfontosabb nyári szellemi műhelye. Összejött és robbant is egy hatalmasat.
 • A szerencsétlen lord major
  A főpolgármester eddigi politikai és szakmai tevékenységét lassan ideje lenne már komolyabb elemzés alá vetni, de most arra fókuszálunk, hogy az elmúlt hónapokban négyszer is arcul csapta a budapestieket.
 • Új lendület az európai jobboldalnak
  A neomarxista, globalista hullám és politikai erők olyan támadás alá vették az Isten, haza, család hármas egységét a nyugati civilizációban, hogy annak egységes válaszreakciót kell szülnie a jobboldal részéről – szögezte le Szánthó Miklós.
 • Őcsény lovasa nyerte a 15. Nemzeti Vágtát
  Németh János, Őcsény lovasa nyerte Galaxy nevű lovával a 15. Nemzeti Vágta döntőjét vasárnap a budapesti Hősök terén.
 • Megújult a Bakáts téri templom Budapesten
  Felújították a Bakáts téri Assisi Szent Ferenc-főplébániatemplomot Budapest IX. kerületében. Erdő Péter bíboros, esztergom-budapesti érsek vasárnap szentmise keretében áldotta meg az épületet és szentelte fel a templom új oltárát.
MTI Hírfelhasználó