Nógrádi György: Joe Biden nem tudja a nyugati világot vezetni
2022. július 3. 18:10

„Az, hogy Biden szegény, kis papírlapokat kap, hogy mennyi idő után mit kell mondani, ez a vicc kategóriája” – fogalmazott a biztonságpolitikai szakértő.

Mint arról korábban lapunk is beszámolt, Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő a „Kérdezzen Nógrádi Györgytől!” szombati adásában Oroszország és a NATO helyzete kapcsán elmondta, „jelenleg rendkívül kiélezett a helyzet.” És amit én most látok: nem keresik a felek a kompromisszumot. Na most egy atomháborút nem lehet túlélni” – fogalmazott a szakértő. Erről bővebben ide kattintva olvashat.

Biden nem tudja képviselni az Egyesült Államokat

Kérdésre válaszolva Nógrádi György az Egyesült Államok elnökéről is kifejtette véleményét. Mint fogalmazott: „én rendkívül tisztelem az amerikai elnököket. De az, hogy Biden szegény, kis papírlapokat kap, hogy mennyi idő után mit kell mondani, ez a vicc kategóriája. Nyilvánvalóan ő ma az Egyesült Államokat nem tudja képviselni, és nem tudja a nyugati világot vezetni” – húzta alá a szakértő.

A „Kérdezzen Nógrádi Györgytől!” szombati adásáról bővebben itt írtunk.

mandiner.hu
Címkék:
  • Tusványos örvényei
    Három év nagy idő, három esztendős szünet nagy hiány. De most végre ismét összejött Tusványos, térségünk mára már talán legfontosabb nyári szellemi műhelye. Összejött és robbant is egy hatalmasat.
  • A szerencsétlen lord major
    A főpolgármester eddigi politikai és szakmai tevékenységét lassan ideje lenne már komolyabb elemzés alá vetni, de most arra fókuszálunk, hogy az elmúlt hónapokban négyszer is arcul csapta a budapestieket.
MTI Hírfelhasználó