Fidesz-frakció: A valóság Őszödön érkezett meg
2022. augusztus 10. 16:30

Fidesz-frakció: A valóság Őszödön érkezett meg

Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke kampányol (Fotó: Dunántúli Napló/Löffler Péter)

A baloldal fűt-fát ígért a magyar embereknek, de csak adó- és rezsiemeléseket hozott a nyakukra. Kormányzásuk alatt se háború, se válság nem volt, mégis bedöntötték a gazdaságot - közölte az MTI a Fidesz-frakció válaszát, mellyel Gyurcsány Ferenc ma délelőtti bejegyzésére reagáltak.

„A valóság Gyurcsány Ferenc őszödi beszédével érkezett meg, hazudtak »reggel, éjjel meg este«, ahogy azóta is” – hangsúlyozták.

Mint ismert: a DK vezetője az elmúlt időszakban egyre gyakrabban hangoztatja: készülnek a kormányzásra. A zavaros, tőmondatokban megfogalmazott kiírások alapján jól látszik, hogy Gyurcsány Ferenc a kormány bukását vizionálja. Erre utal a ma délelőtti bejegyzése is, melyben úgy fogalmaz:  Ilyen, amikor megérkezik a valóság. Végetek van. Mi meg készülünk.

MNO
Címkék:
 • Tusványos örvényei
  Három év nagy idő, három esztendős szünet nagy hiány. De most végre ismét összejött Tusványos, térségünk mára már talán legfontosabb nyári szellemi műhelye. Összejött és robbant is egy hatalmasat.
 • A szerencsétlen lord major
  A főpolgármester eddigi politikai és szakmai tevékenységét lassan ideje lenne már komolyabb elemzés alá vetni, de most arra fókuszálunk, hogy az elmúlt hónapokban négyszer is arcul csapta a budapestieket.
 • Magyar-olasz „döntő" a csoportgyőzelemért
  A magyar labdarúgó-válogatott hétfőn este amolyan csoportdöntővel zárja a Nemzetek Ligája hatodik fordulóját, melyben éllovasként a kétpontos hátránnyal második helyen álló, Európa-bajnok olasz csapatot fogadja a Puskás Arénában.
 • Piliscsaba: Hazai nemzetiségek konyhaművészete
  A nemzetiségek példát jelentenek, mert őrzik a hagyományaikat, szokásaikat minden területen, a kultúrában és a konyaművészetben is, erősítik országunkat, társadalmunkat - mondta Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium kétoldalú kapcsolatokért felelős államtitkára, a térség országgyűlési képviselője a szombaton kezdődött Magyarországi nemzetiségek szakácsművészeti bemutatóján és szüreti felvonulásán Piliscsabán.
 • Felsőpulyán a nemzetpolitikai eredményekről
  A nehéz politikai és gazdasági helyzetben az a legfontosabb, hogy megőrizzük az elmúlt tizenkét év nemzetpolitikai eredményeit - mondta a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára szombaton telefonon az MTI-nek.
MTI Hírfelhasználó