Viktort akarta savazni Ludovic
2022. augusztus 11. 12:45

Főtér.ro

Ludovic Orban Orbán Viktorba kötött volna bele, annak is az adriai nyaralásába. Mint ismeretes, a magyar miniszterelnök a tusványosi beszéde óta forró téma Romániában. Közösségi oldalán Orban – aki miniszterelnökként még azzal dicsekedett, hogy Brüsszelben őt nevezik a „jó Orbannak”, a magyar kormányfőt pedig a rossznak – kifejtette, hogy „júliusban a nagy hazafi Orbán Viktor arra buzdította a magyarokat, hogy a Balatont válasszák, és mondjanak le arról, hogy az Adriai-tengeren, a horvát tengerparton nyaraljanak.

Augusztusban meg majdnem elsüllyedt a csónakjával. Nem a Balatonon, hanem az Adrián. Kommentár nélkül...”
 

Orbannak elvileg igaza van egyébként, tényleg kijelentette Orbán, hogy a Balatont válasszák a magyarok. Csupán két évet tévedett, Orbán Viktor ugyanis valóban mondta júliusban, hogy több Balaton, kevesebb Adria – csak éppen nem 2022 júliusában, hanem 2020-ban.

Mint ismeretes, akkor még javában tombolt a koronavírus-járvány, viszont oltás nem volt, így a magyar kormányfő arra buzdított mindenkit, hogy a járvány terjedésének megakadályozása érdekében inkább otthon nyaraljon.

Orbán Viktort akarta savazni Ludovic Orban, de csak magából csinált viccet

mandiner.hu
Címkék:
 • Tusványos örvényei
  Három év nagy idő, három esztendős szünet nagy hiány. De most végre ismét összejött Tusványos, térségünk mára már talán legfontosabb nyári szellemi műhelye. Összejött és robbant is egy hatalmasat.
 • A szerencsétlen lord major
  A főpolgármester eddigi politikai és szakmai tevékenységét lassan ideje lenne már komolyabb elemzés alá vetni, de most arra fókuszálunk, hogy az elmúlt hónapokban négyszer is arcul csapta a budapestieket.
 • Moszkva komoly ajánlat esetén kész a tárgyalásra
  "Ha most komoly javaslat érkezik arra vonatkozóan, hogy hogyan lehetne megállítani ezt a konfliktust úgy, hogy közben teljesüljenek a mi teljesen jogos követeléseink, természetesen készek leszünk tárgyalni" - mondta Lavrov a Jevgenyij Primakov néhai miniszterelnök és külügyminiszter emlékének szentelt fórumon.
 • A romániai magyarság sérelmei
  A Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) jelöltlistáján parlamenti képviselővé választott politikus azt sérelmezte, hogy a romániai stadionokban rendszeresen hallható a "Kifelé a magyarokkal az országból!" rigmus, és sem az illetékes hatóságok nem végzik a dolgukat, sem az államfő nem avatkozik közbe.
 • Puccsot terveztek Németországban
  A német biztonsági szervek történetének egyik legnagyobb szabású műveletében háromezer rendőr és terrorelhárító bevetésével egyszerre 130 helyszínen tartottak házkutatást kora reggel.
MTI Hírfelhasználó