Késes migráns támadás Németországban
2022. augusztus 11. 15:35

Egy nőt brutálisan megkéselt egy szíriai állampolgár Németországban. Az eset Wuppertal városában, egy bevándorlási hivatalban történt csütörtök reggel.

A BILD információ szerint a wuppertali elkövető, egy 20 éves szíriai férfi, reggel nyolc óra környékén rontott be a Elberfeld nevű városrészben található épületbe. A támadó a belépést követően átugrott a recepció pultján és megkéselte a mögötte ülő nőt.

A támadót a biztonsági szolgálatnak sikerült megfékeznie, a kiérkező rendőrök pedig letartóztatták. Az áldozatot a rendőrség tájékoztatása szerint súlyos, de nem életveszélyes állapotban szállították kórházba. A támadás indítékáról egyenlőre nincs információ.

Késes migráns támadás Németországban

A támadás helyszínét lezárták a rendőrök Fotó: Bild/Claudia Otte

 

MH
Címkék:
 • Tusványos örvényei
  Három év nagy idő, három esztendős szünet nagy hiány. De most végre ismét összejött Tusványos, térségünk mára már talán legfontosabb nyári szellemi műhelye. Összejött és robbant is egy hatalmasat.
 • A szerencsétlen lord major
  A főpolgármester eddigi politikai és szakmai tevékenységét lassan ideje lenne már komolyabb elemzés alá vetni, de most arra fókuszálunk, hogy az elmúlt hónapokban négyszer is arcul csapta a budapestieket.
 • Déli határunkon tűzharcok folytak, sérültek is vannak
  Bűnözők folytattak katonai jellegű akciót hazánk ellen a déli határon: tűzharc zajlott, sérültjeink is vannak. Brüsszel süketnek és vaknak tetteti magát – derült ki Bakondi György rádiónyilatkozatából.
 • Szent Miklós Napok
  Szent Miklós ünnepe, és egyben a nevét viselő templom búcsúja jövő keddre esik, és ez zárja az idei Szent Miklós Napok programsorozatot Gyergyószentmiklóson, amely rendezvény szombattól kínál élményeket minden korosztálynak.
 • Magyarország 365 fotópályázat – díjazottak
  Kihirdették csütörtökön Budapesten az idei Magyarország 365 fotópályázat díjazottjait. A neves szakemberekből álló zsűritől 16 pályázó kapott elismerést.
MTI Hírfelhasználó