Népet keres Jakab Péter a Nép Pártjához
2022. augusztus 12. 15:05

Alig hagyta el a Jobbikot, máris toborzásba kezdett Jakab Péter. Nem sokkal azután, hogy Jakab Péter bejelentette: kilép a Jobbikból, közösségi oldalán máris tagokat toboroz új formációjába, amely „a Nép Pártján” nevet viseli.

Jakab Péter júliusban kezdte el az önállósodást, ekkor kezdte először használni Facebook-bejegyzéseiben a „Nép pártján” logót a Jobbik pártlogója helyett, majd aztán külön weblap és Facebook-oldal is készült az új formációnak. Jakab Péter ezzel vágott vissza arra a jobbikos döntésre, amely megfosztotta őt a frakcióvezetői poszttól. Nem sokkal ezelőtt egyébként a pártelnöki pozíciót is elbukta Jakab Péter, végezetül pedig érdemes azt is megemlíteni, hogy Jakab az előválasztáson is elbukott: saját, miskolci körzetében sem tudott nyerni, emellett pedig a miniszterelnök-jelölti versenyben is alulmaradt, a második fordulóba ugyanis nem jutott be. 

mandiner.hu
Címkék:
  • Tusványos örvényei
    Három év nagy idő, három esztendős szünet nagy hiány. De most végre ismét összejött Tusványos, térségünk mára már talán legfontosabb nyári szellemi műhelye. Összejött és robbant is egy hatalmasat.
  • A szerencsétlen lord major
    A főpolgármester eddigi politikai és szakmai tevékenységét lassan ideje lenne már komolyabb elemzés alá vetni, de most arra fókuszálunk, hogy az elmúlt hónapokban négyszer is arcul csapta a budapestieket.
MTI Hírfelhasználó