Labdarúgó NB I - Felcsúton is megőrizte veretlenségét a Kecskemét
2022. augusztus 19. 22:43

A meccset emberhátrányban befejező, újonc Kecskemét 1-1-es döntetlent játszott a Puskás Akadémia otthonában a labdarúgó NB I negyedik fordulójában, ezzel továbbra is veretlen a bajnokságban.

Nb I, 4. forduló: Puskás Akadémia FC - Kecskeméti TE 1-1 (0-1) -------------------------------------------- Pancho Aréna, 980 néző, v.: Andó-Szabó
   
gólszerzők: Szabó A. (86. - öngól), illetve Szuhodovszki (3.)
   
sárga lap: Urblík (22.), Batik (73.), illetve Banó-Szabó (29.), Zeke (45+1., 79.), Vágó (72.), Szabó A. (75.)
   
kiállítva: Zeke (79.)

    Puskás Akadémia:
    ---------------
Tóth B. - Mezghrani, Batik, Stronati, Komáromi - Favorov (Puljic, 84.), Urblík (Colley, 63.), van Nieff (Zahedi, a szünetben), Corbu - Kiss T. (Bakti, 74.), Baluta (Skribek, 74.)

    Kecskemét:
    ----------
Varga B. - Szabó A., Belényesi, Szalai G. - Katona M., Vágó, Nagy K. (Pejovic, 93.), Zeke - Szuhodovszki (Meszhi, 84.), Tóth B. (Szabó L., 84.), Banó-Szabó (Katona B., 57.)

A kezdő sípszó előtt néhány perccel hatalmas felhőszakadás zúdult a pályára, és a villámlások miatt jelentős, 45 perces késéssel kezdődött a mérkőzés. Úgy tűnt, hogy ez a közjáték az újonc kecskemétieket zavarta meg kevésbé, hiszen Szuhodovszki Soma hatalmas góljával gyorsan vezetést szereztek. A Puskás Akadémia a félidő közepén talált csak magára, de a szünetig nem tudott egyenlíteni.
   
Fordulást követően nagyobb sebességre kapcsolt a felcsúti gárda, a Kecskemét azonban önfeláldozóan védekezett. A találkozó hajrájához közeledve ismételten szakadni kezdett az eső, miközben záporoztak a sárga lapok, melyek közül Zeke Márió kettőt is begyűjtött, így emberhátrányba kerültek a vendégek. Tovább támadott a Puskás Akadémia, és Szabó Alex öngóljával sikerült az egyenlítés. A meccs végén mindkét csapatnak megvolt a lehetősége a győzelem megszerzésére, de a kapusok bravúros védésekkel megóvták kapujukat a góltól.

MTI
Címkék:
 • Tusványos örvényei
  Három év nagy idő, három esztendős szünet nagy hiány. De most végre ismét összejött Tusványos, térségünk mára már talán legfontosabb nyári szellemi műhelye. Összejött és robbant is egy hatalmasat.
 • A szerencsétlen lord major
  A főpolgármester eddigi politikai és szakmai tevékenységét lassan ideje lenne már komolyabb elemzés alá vetni, de most arra fókuszálunk, hogy az elmúlt hónapokban négyszer is arcul csapta a budapestieket.
 • A kormány 11 pontos akcióterve
  A kormány 11 pontos akciótervének intézkedései és az új hitelprogramok (gyármentő garancia- és hitelprogram) biztosíthatják a recesszió elkerülését Magyarországon a teljes foglalkoztatottság megőrzése és a családok megvédése mellett; hosszú távon azonban új gazdaságstratégiai modellre is szükség van - hangsúlyozta a gazdaságfejlesztési miniszter szerdán.
 • Moszkva komoly ajánlat esetén kész a tárgyalásra
  "Ha most komoly javaslat érkezik arra vonatkozóan, hogy hogyan lehetne megállítani ezt a konfliktust úgy, hogy közben teljesüljenek a mi teljesen jogos követeléseink, természetesen készek leszünk tárgyalni" - mondta Lavrov a Jevgenyij Primakov néhai miniszterelnök és külügyminiszter emlékének szentelt fórumon.
 • A romániai magyarság sérelmei
  A Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) jelöltlistáján parlamenti képviselővé választott politikus azt sérelmezte, hogy a romániai stadionokban rendszeresen hallható a "Kifelé a magyarokkal az országból!" rigmus, és sem az illetékes hatóságok nem végzik a dolgukat, sem az államfő nem avatkozik közbe.
MTI Hírfelhasználó