Fidelitas: Karácsony még mindig nem számolt el a százmilliókkal
2022. november 30. 21:50

Karácsony Gergely főpolgármester még mindig nem számolt el a kampányra Amerikából kapott százmilliókkal - hívta fel a figyelmet a Fidelitas szerdán közzétett Facebook-videójában.

Ozsváth Kálmán, a Fidelitas szóvivője a videóban felvetette: vajon "ki kapott 100 milliókat azért, hogy átadja másoknak Magyarország irányítását?"
   
Azt mondta, ismét eljöttek a Városházára, hogy számon kérjék Karácsony Gergelyt, "a millió dolláros bébit", mert még mindig nem sikerült elszámolni azzal a több száz millióval, amelyet kampányra kaptak Amerikából.
   
Ozsváth Kálmán kijelentette: "elég volt azokból a baloldali politikusokból, akik guruló dollárokért eladják a hazájukat, és a hatalomért idegen érdekeket szolgálnak. Elég volt abból is, hogy Gyurcsány, Márki-Zay, Karácsony és az összes többi szankciópárti politikus éjjel-nappal hazudik arról, miként és legfőképpen miért kapták a dollármilliókat".
   
"A Gyurcsány-show" folytatásában Karácsony Gergely "Gyurcsány magatehetetlen bébijének" szerepét alakítja. "Előadja a kis ártatlant", aki soha semmiről nem tud, és persze semmiről nem tehet. Ezzel szemben mi az igazság? "A rendszerváltás óta nem láttunk ilyen mértékű beavatkozási kísérletet Magyarországon, de ismerjük a Soros-kottát: pénz beszél, Karácsonyék bólogatnak" - mondta a Fidelitas szóvivője a Facebook-videóban.

MTI
Címkék:
 • Javaslat a Korrupcióellenes Munkacsoportnak
  A baloldali politikus ugyanis 2015. szeptember 29-én egy online újságnak az ügyre utalva a következőket mondta: „Amúgy nem azt mondtam, hogy az SZDSZ tele van korrupciós ügyekkel. Hanem azt, hogy az SZDSZ is tele van korrupciós ügyekkel. Fontos az az is.” Egészen különleges üzenet ez a veterán politikustól.
 • Csengey Dénes legendája filmalkotásban
  Csengey mint ikon is fontos volt az MDF-nek, farmeröltönyt viselt, hosszú haja, szakálla volt, a fiatalokat vonzotta ezzel a megjelenéssel. Jó párost alkottak 1989. március 15-én a televízió előtt Cserhalmi Györggyel: a színész Kiáltványt olvasott fel Csengey beszéde előtt.
 • Novák Katalin Sergio Mattarella olasz elnöknél
  Az orosz-ukrán háború volt a fő témája Novák Katalin köztársasági elnök és Sergio Mattarella olasz elnök megbeszélésének kedden Rómában.
 • Új csúcson a magyarországi működőtőke-beáramlás
  Töretlen a külföldi befektetők bizalma a magyar gazdaság iránt, amit a magyarországi befektetésösztönzés történetében rekordnak számító 2022. évi 6,5 milliárd euró beruházási volumen is alátámaszt. Összesen 92 kiemelt működőtőke-beruházás kapcsán született pozitív döntés, amelyekhez mintegy 15 ezer új munkahely létrehozása és több tízezer megőrzése köthető. A keleti országok továbbra is fontos szerepet játszanak többek között Dél-Koreának köszönhetően, amely 2019 és 2021 után harmadik alkalommal volt a legnagyobb befektető a beruházási volumen alapján. Az ágazatok közül a járműipar, az elektronika és az élelmiszeripar megőrizte domináns helyét. Mintegy 20 projekt és több ezer új munkahely jöhet létre ugyanakkor magas hozzáadott értékű szolgáltatóipari befektetések keretében, ami Magyarország azon erőfeszítését is jelzi, hogy a jövőben a tudásintenzív fejlesztések kerüljenek fókuszba.
 • A korrupt EU Tiranából nézve (is) nevetséges
  Teljesen nevetséges szituációt okozott a brüsszeli korrupciós botrány. A jó példaként tündökölni akaró EU-központ hemyzseg a megvesztegetett politikusoktól.
MTI Hírfelhasználó