BKV: a kerületek pozitívan ítélték meg a paraméterkönyv új tervét
2008. május 7. 17:20
A budapesti kerületek pozitívan ítélték meg a BKV paraméterkönyvének új tervezetét - közölte a kölekedési vállalat sajtóirodája szerdán. A múlt heti egyeztetés után újra összeültek a főváros kerületeinek képviselői, hogy megvizsgálják a paraméterkönyv legutóbbi módosítási terveit, és szinte kivétel nélkül kiemelték, hogy az új tervezet az eddigi leghasznosabb munkaanyag - olvasható a közleményben. Az új tervezetet április 29-én kapták a kerületi önkormányzatok vezetői, amelyre a mostani egyeztetésig kellett jelezni az észrevételeiket. Abban egyetértett mindenki, hogy a mostani tervezet minden szempontból javulást mutat a korábbi paraméterkönyv-változatokhoz képest - írta a BKV sajtóirodája.
 
MTI
Címkék:
 • Két majom
  Az érdekes, hogy mindketten beleszóltak, mit beleszóltak, próbáltak beleavatkozni a magyar belpolitikába.
 • Hollywoodi csőcselék a demokrácia ellen
  Jót derülhetnénk rajta, de az emberiségellenes akcióban óriási a kockázat. Megszűnhet a demokrácia mint az egyik már-már utolsó rendező elv. Egy antihumánus propagandaközpont fölbérelte az agyonfizetett söpredéket, hogy hisztériázzanak a demokrácia ellen.
 • Gyurcsány Ferenc markában a szocialista szavazók
  Az európai parlamenti választásokon elért eredményének köszönhetően a Demokratikus Koalíció és Gyurcsány Ferenc minden korábbinál közelebb került ahhoz, hogy stabilan a baloldal vezető, sőt idővel kizárólagos erejévé váljon. A jelenség részben a politikai környezet számukra kedvező alakulásával, részben pedig tudatos taktikai döntések sorával magyarázható – írja legfrissebb közleményében a Századvég.
 • Milyen tényezők befolyásolják a magyar gazdaság növekedését?
  A várakozásokat meghaladó mértékben, 5,3 százalékkal bővült a magyar gazdaság az első negyedévben. A Századvég Gazdaságkutató Zrt. legfrissebb előrejelzésében ismét felfelé módosította várakozásait, így idén 4,3, jövőre pedig 3,7 százalékos gazdasági bővülésre számít.
 • Egymásnak esett a finisben a DK és a szocialista párt
  A DK elnökének korábbi, Karácsony Gergelyt támogató nyilatkozatait ollózták össze vélhetően a zuglói polgármester kampánystábjának tagjai úgy, mintha Gyurcsány Ferenc jelenleg is mellette állna az ellenzéki főpolgármester-jelölti küzdelemben. Ezeket a nyilatkozatokat automatikus telefonhívásokkal juttatták el a választókhoz.
MTI Hírfelhasználó