BKV: a kerületek pozitívan ítélték meg a paraméterkönyv új tervét
2008. május 7. 17:20
A budapesti kerületek pozitívan ítélték meg a BKV paraméterkönyvének új tervezetét - közölte a kölekedési vállalat sajtóirodája szerdán. A múlt heti egyeztetés után újra összeültek a főváros kerületeinek képviselői, hogy megvizsgálják a paraméterkönyv legutóbbi módosítási terveit, és szinte kivétel nélkül kiemelték, hogy az új tervezet az eddigi leghasznosabb munkaanyag - olvasható a közleményben. Az új tervezetet április 29-én kapták a kerületi önkormányzatok vezetői, amelyre a mostani egyeztetésig kellett jelezni az észrevételeiket. Abban egyetértett mindenki, hogy a mostani tervezet minden szempontból javulást mutat a korábbi paraméterkönyv-változatokhoz képest - írta a BKV sajtóirodája.
 
MTI
Címkék:
  • Az amerikai recept nem másolható
    Szakítanunk kell azzal széles körben elterjedt nézettel, amely szerint az alapító atyák, az unió létrehozói alulról építkező, a nemzetek szuverenitására épülő, konföderatív európai közösség létrehozásában gondolkodtak. Ez az állítás nem állja meg a helyét, sőt inkább az ellenkezője az igaz.
  • Salvini: a Conte-kormány elárulta Olaszországot
    Giuseppe Conte miniszterelnök "eladta" Olaszország szuverenitását és gazdasági érdekeit, és ezért "Macron és Merkel vállveregetését" érdemelte ki. Conte azért nyitotta meg a kikötőket, mert "ezt ígérte az EU-nak, és ezért cserébe ismét kormányon maradhatott" - hangoztatta Salvini. Megjegyezte, hogy a Conte-kormány ezzel nem "Salvini, hanem 60 millió olasz ellen" cselekszik.
  • A szélsőség "úgynevezett magyar értékekről" nyerített
    Nincsenek magyar értékek, a magyar etnikum semmivel sem járult hozzá a kontinens gazdagításához az elmúlt ezeregyszáz évben.
MTI Hírfelhasználó