BKV: a kerületek pozitívan ítélték meg a paraméterkönyv új tervét
2008. május 7. 17:20
A budapesti kerületek pozitívan ítélték meg a BKV paraméterkönyvének új tervezetét - közölte a kölekedési vállalat sajtóirodája szerdán. A múlt heti egyeztetés után újra összeültek a főváros kerületeinek képviselői, hogy megvizsgálják a paraméterkönyv legutóbbi módosítási terveit, és szinte kivétel nélkül kiemelték, hogy az új tervezet az eddigi leghasznosabb munkaanyag - olvasható a közleményben. Az új tervezetet április 29-én kapták a kerületi önkormányzatok vezetői, amelyre a mostani egyeztetésig kellett jelezni az észrevételeiket. Abban egyetértett mindenki, hogy a mostani tervezet minden szempontból javulást mutat a korábbi paraméterkönyv-változatokhoz képest - írta a BKV sajtóirodája.
 
MTI
Címkék:
 • Elszállt egy hajó a szélben
  Nehéz megindulás, mit megindulás, megrendülés nélkül beszélni erről a patináns lapról, a baloldali véleményformálók zászlóshajójáról, erről az izé 168 óráról. Nehéz, de mégis meg kell tenni.
 • Megbukott a PC-szóhasználat
  Új körülmény van ugyanis: rengeteg a kamera, és sok jó minőségű videó egyértelművé teszi a bűntényt és a bűnöző személyét, még a jogerős bírósági ítélet előtt.
 • Soha nem volt még ilyen nagy a tét
  Az európai parlamenti választásnak korábban soha nem volt még ilyen nagy tétje - mondta Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorában nyilatkozva.
 • A baloldal 20 éves stratégiája dőlt romba a héten
  A kölcsönös tisztelet és az együttműködési szándék jellemezte az amerikai elnök és a magyar kormányfő megbeszélését. Orbán Viktor erős szövetségest szerzett Donald Trump személyében a politológusok szerint. A két politikus találkozóját jelentős sajtóvisszhang előzte meg.
 • Salvini: Május 26-án bevesszük Európát!
  A népek és nemzetek Európáját hirdette meg az EU-t eddig uraló elittel szemben Matteo Salvini az olasz kormánypárt, a Liga vezetője szombaton Milánóban, az európai szuverenista erők közös EP-választási kampányzáróján.
MTI Hírfelhasználó