Hétfőtől újra járnak egyes vonatok a Nyugati pályaudvar és Esztergom között
2008. szeptember 18. 11:09
Befejező szakaszához érkezett az újpesti vasúti híd felújítása, ezért hétfőtől Óbuda vasútállomás és a Nyugati pályaudvar között ismét közlekednek az Esztergomba tartó egyes személyvonatok - közölte a MÁV csütörtökön. Részleges forgalmi rend változásokra szeptember 22-e után is számítani kell; a MÁV közleménye szerint szeptember 22-e és október 21-e, valamint november 7-e és 9-e között hétköznapokon a késő esti órákban, és hétvégén a hidat lezárják, és a vonatok ismét - Kaszásdűlőnél a HÉV vágányaira áttérve - a Margit híd budai hídfőjéig járnak. Kiemelik továbbá, hogy október 18-án és 23-án a nemzeti ünnep miatt munkanap áthelyezés lesz, amely külön közlekedési rend kialakítását igényli, erről egyebek között a MÁV honlapján tájékozódhatnak az utasok.
 
A Margit híd budai hídfője és a Nyugati pályaudvar között az utasok a 4-es és 6-os villamossal, illetve a 26-os busszal közlekedhetnek; ezeken a járatokon a BKV ellenőrei elfogadják a vasúttársaságnál váltott jegyet - áll a MÁV közleményében.
 
MTI
Címkék:
  • Vakulástól látásig
    Mondom, 1998-ban a világ még boldog (?) volt. De eltelt harminc év és most nem vagyunk annyira boldogok. És talán azért nem, mert felébredtünk. Azt nem mondanám, hogy buták voltunk, de mégsem láttunk semmit.
  • Rágalmazás mint politikai művelet
    Egy jelöltet undorító rágalmakkal illetni – ez a „demokrácia” része.
MTI Hírfelhasználó