Izrael hamarosan bejelenti az egyoldalú tűzszünetet
2009. január 17. 19:35
Az izraeli kabinet szombat esti ülése után a miniszterelnök be fogja jelenteni az egyoldalú tűzszünetet a gázai offenzívában - közölte percekkel az ülés kezdete előtt egy illetékes. Mint hozzátette, Ehud Olmert közleménye azt is leszögezi majd, hogy a Hamász esetleges támadásait az izraeli erők viszonozni fogják a Gázai övezetben. Korábban Ehud Barak védelmi miniszter arról beszélt, hogy Izrael "nagyon közel jutott" az offenzíva előtt kitűzött céljához.
MTI
Címkék:
  • A Föld napja
    Az emberiség egész létmódjának kell megváltoznia, ha el akarjuk kerülni a katasztrófát.
  • A teraszok nyitása nem a járvány végét jelenti
    A teraszok nyitása nem a járvány végét jelenti, továbbra is fontos a védelmi és járványügyi intézkedések, valamint a higiénés rendszabályok betartása, a pincéreknek a teraszokon is kötelező lesz a maszkviselet, a vendégeknek csak akkor, ha belépnek a vendégtérbe - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ járványügyi osztályvezetője a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs nevében a csütörtöki online sajtótájékoztatón.
  • Az ország szabadságát jelképezi a megújuló Citadella
    Elkezdődött a Citadella megújítása Budapesten. A hosszú évek óta elzárt és mára lepusztult erőd felújítása 2023-ig tart - közölte a Várkapitányság az MTI-vel csütörtökön.
MTI Hírfelhasználó