Két újabb palesztin rakéta csapódott be Izraelben, áldozat nincs
2009. január 18. 16:44
Két újabb, a Gázai övezetből indított rakéta csapódott be vasárnap délután Izraelben, annak ellenére, hogy a Izrael és az övezetet uralma alatt tartó radikális palesztin szervezet, a Hamász is tűzszünetet hirdetett korábban. A rakétatámadásoknak nincs áldozata - közölte a rendőrség. "Az egyik rakéta Netivot városban, a másik egy faluban csapódott be" - mondta Miki Rózenfeld rendőrségi szóvivő. A Hamász közép-európai idő szerint 15.30 órakor jelentette be azonnali hatállyal az általa vállalt tűzszünetet, a két rakétát ezt követően indították.
MTI
Címkék:
  • A Föld napja
    Az emberiség egész létmódjának kell megváltoznia, ha el akarjuk kerülni a katasztrófát.
  • A teraszok nyitása nem a járvány végét jelenti
    A teraszok nyitása nem a járvány végét jelenti, továbbra is fontos a védelmi és járványügyi intézkedések, valamint a higiénés rendszabályok betartása, a pincéreknek a teraszokon is kötelező lesz a maszkviselet, a vendégeknek csak akkor, ha belépnek a vendégtérbe - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ járványügyi osztályvezetője a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs nevében a csütörtöki online sajtótájékoztatón.
  • Az ország szabadságát jelképezi a megújuló Citadella
    Elkezdődött a Citadella megújítása Budapesten. A hosszú évek óta elzárt és mára lepusztult erőd felújítása 2023-ig tart - közölte a Várkapitányság az MTI-vel csütörtökön.
MTI Hírfelhasználó