Obama felhívta a palesztin elnököt
2009. január 21. 17:03
Barack Obama amerikai elnök felhívta szerdán telefonon Mahmúd Abbász palesztin elnököt, és azt ígérte neki, hogy munkálkodni fog a tartós közel-keleti béke érdekében - közölték palesztin források. A hívással Obama betartotta ígéretét, hogy már az első munkanapján foglalkozni fog a kérdéskörrel. A palesztin elnök munkatársa szerint Obama "teljes partnerséget" is ígért Abbásznak. Izraeli részről nem tudták egyelőre megmondani, hogy az amerikai elnök Jeruzsálemmel is beszélt volna.
MTI
Címkék:
  • A Föld napja
    Az emberiség egész létmódjának kell megváltoznia, ha el akarjuk kerülni a katasztrófát.
  • A teraszok nyitása nem a járvány végét jelenti
    A teraszok nyitása nem a járvány végét jelenti, továbbra is fontos a védelmi és járványügyi intézkedések, valamint a higiénés rendszabályok betartása, a pincéreknek a teraszokon is kötelező lesz a maszkviselet, a vendégeknek csak akkor, ha belépnek a vendégtérbe - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ járványügyi osztályvezetője a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs nevében a csütörtöki online sajtótájékoztatón.
  • Az ország szabadságát jelképezi a megújuló Citadella
    Elkezdődött a Citadella megújítása Budapesten. A hosszú évek óta elzárt és mára lepusztult erőd felújítása 2023-ig tart - közölte a Várkapitányság az MTI-vel csütörtökön.
MTI Hírfelhasználó