Elhunyt Czibulás Péter színművész
2003. október 9. 16:14
Életének 64. évében elhunyt Czibulás Péter színművész, a szolnoki Szigligeti Színház tagja. Búcsúztatását október 24-én tartják a teátrum aulájában. Czibulás Pétert szeptember 29-én érte a halál. A művészt a szolnoki színház saját halottjának tekinti.

A művész négy évtizede, az egri Gárdonyi Géza Színházban kezdte pályáját. Ezt követően játszott a Vígszínházban, a Népszínházban és a Nemzeti Színházban, majd harminchat éven át volt tagja a szolnoki Szigligeti Színház társulatának.

MTI nyomán
Címkék:
  • Nőni fog a nyomás a határon
    A magyar déli határon próbálnak bejutni azok, akik elhagyják Afganisztánt; nőni fog a nyomás a határon - mondta Orbán Viktor miniszterelnök szerdán Röszkén, miután cseh kollégája, Andrej Babis társaságában ellátogatott a magyar-szerb határhoz. Senki sem követelheti, hogy amiért az országainkban sok nemzedék megdolgozott, az sokmilliós migránsbeáramlással semmivé legyen.
  • A klíma gyorsabban változik, mint eddig bármikor
    Áder János köztársasági elnök elmondta, ma globálisan többet fogyasztunk a természeti tőkéből, mint amennyi új tud termelődni. Ezért is fontos a Budapesten tartandó fenntarthatósági expo, amely a megoldásokról szól majd. Lesz emellett tudományos tanácskozás is, amely különböző témákat fog körül járni, mint például a vízválság vagy a közlekedés.
  • Állam- és kormányfők a demográfiai csúcson
    Közös konferencianyilatkozatot ír alá Orbán Viktor miniszterelnök az eseményen részt vevő állam- és kormányfőkkel a csütörtökön kezdődő IV. budapesti demográfiai csúcson - közölte a családokért felelős tárca nélküli miniszter szerdán sajtótájékoztatón.
MTI Hírfelhasználó