A választásokon a sötétség erői ellen küzdünk
"Tegyünk meg mindent azért, hogy az európai uniós és önkormányzati választásokon újra a világosság erői győzzenek, éppúgy, mint 2022. április 3-án, amikor az országgyűlési választáson az Isten, haza, család hármas igazsága győzött!" - jelentette ki Vejkei Imre.
2024. március 20. 12:03

A júniusi európai parlamenti és önkormányzati választási küzdelem szellemi síkon is folyik, amelyben a sötétség erői ellen küzdünk - mondta a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) parlamenti frakcióvezető-helyettese szerdán a Tolna vármegyei Kalaznón.

Vejkey Imre a KDNP Ültessünk, hogy élhessünk! elnevezésű faültetési akcióján a kormány nevében köszöntötte a megjelenteket, hangsúlyozva, ez a kormány hisz abban, amit Robert Schuman, az európai integráció úttörője mondott, hogy "Európa keresztény lesz, vagy nem lesz".
   
"Tegyünk meg mindent azért, hogy az európai uniós és önkormányzati választásokon újra a világosság erői győzzenek, éppúgy, mint 2022. április 3-án, amikor az országgyűlési választáson az Isten, haza, család hármas igazsága győzött!" - jelentette ki.
   
A politikus Ezékiel prófétát idézte: "ha az őrtálló látja jönni a fegyveres ellenséget, és nem fújja meg a kürtöt", akkor Isten rajta kéri számon az elveszett életeket.
   
"Mi megfújtuk a kürtöt és figyelmeztettük a népünket" - tette hozzá. "Figyelmeztettük arra, hogy a progresszív, liberális laboratóriumokban kifejlesztettek egy vírust, amelyet most Lengyelországra, Magyarországra, Európára és az egész világra szabadítanak" - fogalmazott, majd úgy folytatta, "ennek csak egy ellenszere van, nemet mondani az illegális migrációra, a genderre és a háborúra".
   
"Figyelmeztettük népünket" arra is, hogy Európa mai vezetői a baloldallal egybeforrva a családokkal akarják megfizettetni "a háború és saját deviáns ideológiájuk árát". A június 9-i választási küzdelem ellenük, az Isten, haza, család hármas igazságának védelméről szól, amit ők végképp el akarnak törölni - hangoztatta.
   
Többek között azt mondta, az újkori marxizmus, a balliberális oldal olyan rendszert épít, amely Isten szerető jelenlétét az emberi lélekből végképp ki akarja törölni - hangsúlyozta.
   
A teremtett világ védelmében indított akció keretében a Tolna vármegyei településen a KDNP 14 képviselő- és polgármesterjelöltje ültetett el gyümölcsfákat egy önkormányzati parkban.
   
Orbán Attila, a párt Tolna vármegyei elnöke egyebek közt arról beszélt, hogy aki fát ültet, az hisz abban, hogy gyerekeinek, unokáinak a jövőnek dolgozik.
 

MTI
Címkék:
  • Nobel-díjas írók nevetségessé tétele
    „A papírforma azért van, hogy felborítsuk, és mi ezt megtettük ezen a hétvégén. Úgy gondolom, talán egy kicsit lebecsültek minket az emberek. Nem sikerült túlságosan jól a legutóbbi világversenyünk, és mindenki abból indult ki, de mi jó csapat vagyunk, jó a csapategység, úgyhogy nagyon jól tudunk küzdeni – rögzítette Pásztor Noémi.
  • Bűnözők a törvényhozásban
    Sajnos a brüsszeli garnitúra is alvilági jegyeket mutat. Évekkel ezelőtt egy ciprusi politkusnőnek hatalmas összeg jelent meg a bankszámláján. Lebukott, de azóta is az Európai Bizottságban ül. Egy görög európai parlamenti tagot pedig a belga rendőrség hosszú ideig lakat alatt tartott, mert döbbenetesen nagy korrupciós botrányban lebukott. A felsőbb garnitúra elérte, hogy kiengedjék, visszament az Európai Parlamentbe, és szavazott is.
  • Jakab István: június 9-én eldől Európa sorsa
    A mezőségi községben első alkalommal szervezett búzaszentelést a Pro Agricultura Egyesület, mely 2022-től csatlakozott a Magyarok kenyere - 15 millió búzaszem elnevezésű programhoz.
  • A woke-rögeszme elporlasztása
    A magyar kormány a konzervatív értékeket védi példásan, és olyan erkölcsi vezetést alakított ki, amiről az egész Nyugat példát vehet - hangsúlyozta Julio Ariza.
  • Teremtésvédelem
    A szemétnek a tárolóban a helye, nem az utcán és nem az erdőben. Ennek az akciónak pedig nemcsak az a jelentősége, hogy visszaadják az erdőt eredeti rendeltetésének, hanem a példamutatás is, hogy tisztaságnak, rendnek kell lenni, nemcsak a portákon, a saját házunk előtt, hanem az olyan közös területeken is, mint az erdők.
MTI Hírfelhasználó