Gálvölgyi János túl van az életveszélyen,
2023. május 15. 15:15

„A mai napon kimondták, hogy apu túl van az életveszélyen!” – tájékoztatott közösségi oldalán a színész lánya, Gálvölgyi Dorka, aki egy videót is feltöltött az oldalára, amelyet testvérével, Eszterrel készítettek. Hozzáfűzte, hogy nagyon köszönik a sok támogatást, üzenetet és szeretetet. „Lassú gyógyulás vár apura, de a nehezén már túl van! Mindenkinek mindent köszönünk!” – fogalmazott és hozzáfűzte, hogy édesapját egyelőre még az intenzív osztályon ápolják, így a rajongók még nem tudnak vele kapcsolatba lépni, és kis türelmet kértek.

A videóban Gálvölgyi Eszter beszámolt arról, hogy a nehézlégzés hátterében összetett tüdő–és szívelégtelenség áll és nem tüdőembóliával diagnosztizálták az édesapját. Testvére, Dorka pedig arról beszélt, hogy a mentő 50 perc alatt nem ért ki, ezért ketten a nővérével vitték kórházba Gálvölgyi Jánost, aki nehezen tudott lélegezni, mellébeszélt. Megjegyezte azonban, hogy nagy szerencséjük volt, mert a színművészt a Városmajori klinikán fogadták, majd átvitték a Semmelweis Egyetem Üllői úti klinikájára, ahol azóta is gondoskodnak róla. Dorka továbbá köszönetet mondott a színművészt ellátó egészségügyi személyzetnek és az érte aggódóknak.

Gálvölgyi Eszter kijelentette, fontosnak tartják elmondani, hogy nem akarták senkinek a fejét, nem ők kezdeményezték a belső vizsgálatot és nyomozást. A mentőktől nem kaptak megkeresését, és bocsánatot sem kértek tőlük. A színművésznek egyáltalán nem vártak külön bánásmódot, annyit szeretnének, hogy hasonló eset senkivel se fordulhasson elő.

MN, Facebook
Címkék:
  • Nobel-díjas írók nevetségessé tétele
    „A papírforma azért van, hogy felborítsuk, és mi ezt megtettük ezen a hétvégén. Úgy gondolom, talán egy kicsit lebecsültek minket az emberek. Nem sikerült túlságosan jól a legutóbbi világversenyünk, és mindenki abból indult ki, de mi jó csapat vagyunk, jó a csapategység, úgyhogy nagyon jól tudunk küzdeni – rögzítette Pásztor Noémi.
  • Bűnözők a törvényhozásban
    Sajnos a brüsszeli garnitúra is alvilági jegyeket mutat. Évekkel ezelőtt egy ciprusi politkusnőnek hatalmas összeg jelent meg a bankszámláján. Lebukott, de azóta is az Európai Bizottságban ül. Egy görög európai parlamenti tagot pedig a belga rendőrség hosszú ideig lakat alatt tartott, mert döbbenetesen nagy korrupciós botrányban lebukott. A felsőbb garnitúra elérte, hogy kiengedjék, visszament az Európai Parlamentbe, és szavazott is.
  • Eva Wlaardingerbroek kockázatvállalása – Videó!
    Vlaardingerbroek kimondta azt az igazságot, amellyel a nyugati kormányok tisztában vannak, de nem beszélnek róla, nevezetesen azt, hogy szoros kapcsolat van a migráció és a bűnözés között. Kijelentette, hogy „új valóságunk Európában a gyakori nemi erőszakokból, késelésekből, gyilkosságokból, lövöldözésekből, sőt lefejezésekből áll”.
  • Fico állapota stabil, de továbbra is súlyos
    Kalinák elmondta: Robert Fico eszméleténél van, s ő egy rövid ideig már beszélt is vele, de mint mondta: a kommunikáció lehetőségei a sérülések súlyosságából adódóan korlátozottak.
  • Magyar zarándokvonat Sepsiszentgyörgyön
    Székjelyföldi magyarjaink fogadták a Belső-Magyarországról érkezett zarándokvonatot Sepszszentgyörgyön. A nemzet egységét fejezi ki a pünkösdi együtt ünneplés.
MTI Hírfelhasználó