Labdarúgó NB I - Kuttor Attila zakót szabott Csercseszovra
2023. május 28. 19:54

A Mezőkövesd 1-0-ra nyert saját pályáján a bajnok Ferencváros ellen a labdarúgó NB I 33. fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén, a bajnoki idény utolsó összecsapásán. Kuttor Attila, a kövesdiek mestere szerény méretű zakót szabott a zöldfehérek oszét edzőjére, Csercseszovra.

A hazai csapat a szezon során kétszer legyőzte az FTC-t és egyszer döntetlent játszott vele, mostani sikerével pedig a nyolcadikról a hetedik helyre lépett előre.

 

Kuttor Attila, a Mezőkövesd vezetőedzője a labdarúgó OTP Bank Liga 33., utolsó fordulójában játszott Mezőkövesd Zsóry FC-Ferencvárosi TC mérkőzésen a mezőkövesdi városi stadionban 2023. május 28-án. Mezőkövesd - Ferencvárosi 1-0. MTI/Derencsényi István

NB I, 33. forduló:

Mezőkövesd Zsóry FC-Ferencvárosi TC 1-0 (1-0)
---------------------------------------------
Mezőkövesd, 4110 néző, v.: Karakó

    gólszerző: Drazic (45+1., 11-esből)

    sárga lap: Filip (36.), Lehoczky (58.), Brtan (68.), illetve Szécsi (44.), Marquinhos (89.)

    Mezőkövesd:
    -----------
Piscitelli - Kállai, Pillár, Lukic, Filip - Brtan, Besirovic, Lehoczky (Karnyicki, 65.) - Drazic, Da. Babunski (Prudnyikov, 85.), Molnár G. (Zahary, 85.)

    Ferencváros:
    ------------
Szécsi - Kaján (Auzqui, 79.), Knoester, Abena, Sagal - Esiti (Tóth A., 57.), Gojak - Zachariassen, Mercier (Baden, 72.), Owuso (Marquinhos, 57.), Lisztes

Remek időben, majdnem telt lelátók előtt játszhatott, tét nélkül a két csapat. Volt iram, akadtak helyzetek is, kecsegtetőbb lehetőségeket inkább a Ferencváros alakított ki annak ellenére, hogy több epizódszereplő kapott ezúttal lehetőséget és érződött az összeszokottság hiánya. A vezetést mégis a hazai csapat szerezte meg közvetlenül a szünet előtt: Knoester tanácstalan volt a saját 16-osa előtt, Drazic elvette tőle a labdát kapura tört, Szécsi pedig szabálytalanul állította meg őt. A büntetőt a sértett magabiztosan lőtte a bal felső sarokba.
   
A második félidőben a Mezőkövesd átengedte a kezdeményezést, a Ferencváros akcióiból azonban hiányzott a dinamika, ezzel együtt lett volna lehetőség az egyenlítésre. Akadt olyan időszak, amikor a fővárosiaknál két 18 és egy 17 éves is a pályán volt. A hazaiak is alakítottak ki helyzeteket, végül maradt az első félidő hajrájában kialakult eredmény.
 

MTI
Címkék:
  • Nobel-díjas írók nevetségessé tétele
    „A papírforma azért van, hogy felborítsuk, és mi ezt megtettük ezen a hétvégén. Úgy gondolom, talán egy kicsit lebecsültek minket az emberek. Nem sikerült túlságosan jól a legutóbbi világversenyünk, és mindenki abból indult ki, de mi jó csapat vagyunk, jó a csapategység, úgyhogy nagyon jól tudunk küzdeni – rögzítette Pásztor Noémi.
  • Bűnözők a törvényhozásban
    Sajnos a brüsszeli garnitúra is alvilági jegyeket mutat. Évekkel ezelőtt egy ciprusi politkusnőnek hatalmas összeg jelent meg a bankszámláján. Lebukott, de azóta is az Európai Bizottságban ül. Egy görög európai parlamenti tagot pedig a belga rendőrség hosszú ideig lakat alatt tartott, mert döbbenetesen nagy korrupciós botrányban lebukott. A felsőbb garnitúra elérte, hogy kiengedjék, visszament az Európai Parlamentbe, és szavazott is.
  • Semjén Zsolt: a békét kértük a Szűzanyától
    A miniszterelnök-helyettes aláhúzta, hogy a csíksomlyói búcsúba Erdélyből, Felvidékről, Kárpátaljáról, Délvidékről, az anyaországból, az Egyesült Államokból, mindenhonnan érkeztek magyarok. "Ez megerősít minket magyarságunkban, összetartozásunkban és kereszténységünkben" - összegzett Semjén Zsolt a közös együttlét erejét hangsúlyozva.
  • Magyar győzelem a hazai futballban
    Íme, itt van a lehetőség a lengyel-svéd edző előtt. Jusson be a Konferencia-liga csoportkörébe, és vigye csapatát az egyenes kieséses szakaszban tovább. Már a jövő tavasszal telt ház lesz a Sóstói Stadionban, még Diósgyőrből is érkeznek nézők. Ezért kapja hatalmas fizetését a lengyel-svéd edző.
  • Eva Wlaardingerbroek kockázatvállalása – Videó!
    Vlaardingerbroek kimondta azt az igazságot, amellyel a nyugati kormányok tisztában vannak, de nem beszélnek róla, nevezetesen azt, hogy szoros kapcsolat van a migráció és a bűnözés között. Kijelentette, hogy „új valóságunk Európában a gyakori nemi erőszakokból, késelésekből, gyilkosságokból, lövöldözésekből, sőt lefejezésekből áll”.
MTI Hírfelhasználó