Holttest került elő egy kigyulladt ház törmelékei alól
2024. február 5. 13:49

Holtan találtak egy idős férfit a tűzoltók egy kigyulladt házban hétfő délelőtt a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei Monokon – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője. Mukics Dániel azt írta, a Bem József utcában álló hetvenkét négyzetméteres családi házhoz három járművel vonultak a tűzoltók. Oltás közben az épületben egy idős férfi holttestét találták meg.

A munkálatok során egy gázpalackot is kivittek a házból és lehűtötték, megelőzve ezzel, hogy felrobbanjon. Az épület födémje is égett, ezért az oltás érdekében a tetőt is meg kellett bontani – tudatta a szóvivő, jelezve: a szerencsi hivatásos tűzoltók eloltották a tüzet. A tűz keletkezési körülményeinek feltárásáért tűzvizsgálati eljárás indul.

A tűzoltó alezredes kiemelte: idén januárban átlagosan naponta huszonnégy lakóépületben keletkezett tűz. A nagyobb tűzesetek füstérzékelő használatával megelőzhető lenne – fűzte hozzá Mukics Dániel.

MTI
Címkék:
  • Nobel-díjas írók nevetségessé tétele
    „A papírforma azért van, hogy felborítsuk, és mi ezt megtettük ezen a hétvégén. Úgy gondolom, talán egy kicsit lebecsültek minket az emberek. Nem sikerült túlságosan jól a legutóbbi világversenyünk, és mindenki abból indult ki, de mi jó csapat vagyunk, jó a csapategység, úgyhogy nagyon jól tudunk küzdeni – rögzítette Pásztor Noémi.
  • Bűnözők a törvényhozásban
    Sajnos a brüsszeli garnitúra is alvilági jegyeket mutat. Évekkel ezelőtt egy ciprusi politkusnőnek hatalmas összeg jelent meg a bankszámláján. Lebukott, de azóta is az Európai Bizottságban ül. Egy görög európai parlamenti tagot pedig a belga rendőrség hosszú ideig lakat alatt tartott, mert döbbenetesen nagy korrupciós botrányban lebukott. A felsőbb garnitúra elérte, hogy kiengedjék, visszament az Európai Parlamentbe, és szavazott is.
  • Eva Wlaardingerbroek kockázatvállalása – Videó!
    Vlaardingerbroek kimondta azt az igazságot, amellyel a nyugati kormányok tisztában vannak, de nem beszélnek róla, nevezetesen azt, hogy szoros kapcsolat van a migráció és a bűnözés között. Kijelentette, hogy „új valóságunk Európában a gyakori nemi erőszakokból, késelésekből, gyilkosságokból, lövöldözésekből, sőt lefejezésekből áll”.
  • Fico állapota stabil, de továbbra is súlyos
    Kalinák elmondta: Robert Fico eszméleténél van, s ő egy rövid ideig már beszélt is vele, de mint mondta: a kommunikáció lehetőségei a sérülések súlyosságából adódóan korlátozottak.
  • Magyar zarándokvonat Sepsiszentgyörgyön
    Székjelyföldi magyarjaink fogadták a Belső-Magyarországról érkezett zarándokvonatot Sepszszentgyörgyön. A nemzet egységét fejezi ki a pünkösdi együtt ünneplés.
MTI Hírfelhasználó