Férfi kézilabda Európa-kupa - Az eperjesi Tatran a Ferencváros ellenfele
2024. február 20. 14:35

A Ferencváros az eperjesi Tatran csapatával találkozik a férfi kézilabda Európa-kupa negyeddöntőjében.

A keddi, bécsi sorsoláson elhangzott, hogy a párharc első mérkőzésére március 23-án vagy 24-én kerül sor a népligeti Elek Gyula Arénában, a visszavágót pedig egy héttel később játsszák Eperjesen.
   
Továbbjutás esetén az FTC-Green Collect a görög Olimpiakosz SFP és a muravidéki MRK Krka párharcának győztesével találkozik a harmadik számú európai kupasorozat áprilisi elődöntőjében.
   
"Örülök, mert azt szerettem volna, hogy aránylag közeli, buszos utunk legyen. Abban az időszakban borzasztóan kemény négy hét vár ránk nyolc meccsel, Magyarország legerősebb csapatai ellen a bajnokságban. Fontos az a plusz egy pihenőnap, amit az jelent, hogy a mérkőzés után haza tudunk jönni busszal" - nyilatkozta a klub honlapján Pásztor István vezetőedző.
   
Hozzátette, a játékerő szempontjából szerinte nincs nagy különbség a csapatok között, talán egy-két kivétellel. Hangsúlyozta, biztosan az eperjesi  Tatran is jó erőkből áll, sok idegenlégióssal a keretben, hiszen nyolc góllal megverte az izlandi Hafnarfjördurt az előző körben.
 
"Örülök, hogy külön ágra kerültünk a két román és az izlandi csapattal, továbbra is a továbbjutás és az Európa-kupa megnyerése a cél" - szögezte le Pásztor.

MTi
Címkék:
  • Nobel-díjas írók nevetségessé tétele
    „A papírforma azért van, hogy felborítsuk, és mi ezt megtettük ezen a hétvégén. Úgy gondolom, talán egy kicsit lebecsültek minket az emberek. Nem sikerült túlságosan jól a legutóbbi világversenyünk, és mindenki abból indult ki, de mi jó csapat vagyunk, jó a csapategység, úgyhogy nagyon jól tudunk küzdeni – rögzítette Pásztor Noémi.
  • Bűnözők a törvényhozásban
    Sajnos a brüsszeli garnitúra is alvilági jegyeket mutat. Évekkel ezelőtt egy ciprusi politkusnőnek hatalmas összeg jelent meg a bankszámláján. Lebukott, de azóta is az Európai Bizottságban ül. Egy görög európai parlamenti tagot pedig a belga rendőrség hosszú ideig lakat alatt tartott, mert döbbenetesen nagy korrupciós botrányban lebukott. A felsőbb garnitúra elérte, hogy kiengedjék, visszament az Európai Parlamentbe, és szavazott is.
MTI Hírfelhasználó