Megöltek egy férfit egy józsefvárosi lakásban, már tudják, ki a gyilkos
2024. március 20. 13:56

Elfogatóparancsot adott ki a Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya a józsefvárosi emberölés feltételezett elkövetője ellen - közölte a rendőrség a police.hu oldalon szerdán.

Azonosították – police

Azt írták, hogy a 30 éves magyar állampolgárságú Barkó Ferencet körözik.
   
Korábban a rendőrség azt közölte, hogy megöltek egy férfit a VIII. kerületben, egy Korányi Sándor utcai lakásban, az elkövető után hajtóvadászatot indítottak.
   
A szerda reggeli közlemény szerint 7 óra 42 perckor érkezett a bejelentés, hogy a Józsefvárosban megöltek egy férfit.
   
A rendőrök a helyszínen megtalálták az áldozat holttestét, a férfi halálát idegenkezűség okozta - írták.
 

MTi
Címkék:
  • Nobel-díjas írók nevetségessé tétele
    „A papírforma azért van, hogy felborítsuk, és mi ezt megtettük ezen a hétvégén. Úgy gondolom, talán egy kicsit lebecsültek minket az emberek. Nem sikerült túlságosan jól a legutóbbi világversenyünk, és mindenki abból indult ki, de mi jó csapat vagyunk, jó a csapategység, úgyhogy nagyon jól tudunk küzdeni – rögzítette Pásztor Noémi.
  • Bűnözők a törvényhozásban
    Sajnos a brüsszeli garnitúra is alvilági jegyeket mutat. Évekkel ezelőtt egy ciprusi politkusnőnek hatalmas összeg jelent meg a bankszámláján. Lebukott, de azóta is az Európai Bizottságban ül. Egy görög európai parlamenti tagot pedig a belga rendőrség hosszú ideig lakat alatt tartott, mert döbbenetesen nagy korrupciós botrányban lebukott. A felsőbb garnitúra elérte, hogy kiengedjék, visszament az Európai Parlamentbe, és szavazott is.
MTI Hírfelhasználó