Gyengült kissé a forint kedd reggelre
2024. április 9. 09:23

Gyengült kissé a forint kedd reggelre az előző esti jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben a nemzetközi devizakereskedelemben.

Az eurót reggel hét órakor 389,93 forinton jegyezték a hétfő esti 389,75 forint után, a dollár jegyzése 359,23 forintra ment fel 359,16 forintról, a svájci franké pedig 396,88-ra 396,53 forintról.
   
Az év eleji kezdéshez képest kedd reggeli jegyzésén a forint 1,7 százalékkal áll gyengébben az euróval, 3,4 százalékkal gyengébben a dollárral és 3,8 százalékkal erősebben a svájci frankkal szemben.

mti
Címkék:
  • Nobel-díjas írók nevetségessé tétele
    „A papírforma azért van, hogy felborítsuk, és mi ezt megtettük ezen a hétvégén. Úgy gondolom, talán egy kicsit lebecsültek minket az emberek. Nem sikerült túlságosan jól a legutóbbi világversenyünk, és mindenki abból indult ki, de mi jó csapat vagyunk, jó a csapategység, úgyhogy nagyon jól tudunk küzdeni – rögzítette Pásztor Noémi.
  • Bűnözők a törvényhozásban
    Sajnos a brüsszeli garnitúra is alvilági jegyeket mutat. Évekkel ezelőtt egy ciprusi politkusnőnek hatalmas összeg jelent meg a bankszámláján. Lebukott, de azóta is az Európai Bizottságban ül. Egy görög európai parlamenti tagot pedig a belga rendőrség hosszú ideig lakat alatt tartott, mert döbbenetesen nagy korrupciós botrányban lebukott. A felsőbb garnitúra elérte, hogy kiengedjék, visszament az Európai Parlamentbe, és szavazott is.
  • Külföldi kampányfinanszírozás gyanúja: feljelentés
    Budai szerint: "Mravik Zsolt ebből a pénzből 75 millió forintot egy városházi dolgozón keresztül eljuttatott Perjés Gábornak, annak a Perjés Gábornak", aki a Mindenki Budapestért Egyesület vezetője. A kormánypárti politikus szerint ebből a pénzből finanszírozták Karácsony Gergely 2019-es főpolgármesteri kampányát.
  • Magyarország nagy családsziget
    Ma a brüsszeli bürokraták családellenes politikát folytatnak - jelentette ki Nacsa Lőrinc, hozzátéve: senki nem tud felmutatni olyan uniós intézkedéseket, amelyek az elmúlt években a családok megerősítését szolgálták volna.
  • Hazánk a Balkán békés fejlődésében érdekelt
    Orbán Viktor közölte: hazánk a térség békés fejlődésében érdekelt, ezért megállapodtak abban, hogy tovább erősítik Magyarország és a boszniai Szerb Köztársaság politikai és gazdasági együttműködését.
MTI Hírfelhasználó