300 millió forintnyi drogot tárolt autójában
2024. április 9. 09:24

Vádat emeltek egy szegedi kábítószer-kereskedővel szemben, aki egy mélygarázsban leparkolt autójából szolgálta ki az ügyfeleket; elfogásakor több mint 300 millió forint értékű drog volt a járműben - tájékoztatta a Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség szóvivője kedden az MTI-t.

Szanka Ferenc közölte, a letartóztatásban lévő, többszörös visszaeső férfi - a vádirat szerint - kábítószer-kereskedelemből fedezte megélhetését. Egy szegedi társasházban bérelt helyet egy mélygarázsban, ott leparkolt egy autót és abban tárolta az anyagot, onnan vette magához az aktuálisan eladásra szánt mennyiséget.
   
A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai 2022. december 29-én egy ilyen alkalommal ütöttek rajta. A garázsban a rendőrök több ezer kábítószer-tartalmú tablettát, csaknem öt kilogramm marihuánát, több száz gramm kokaint, kábítószer csomagolásához szükséges anyagokat, mérleget találtak. A drogok piaci értéke meghaladta a 300 millió forintot.

mti
Címkék:
  • Nobel-díjas írók nevetségessé tétele
    „A papírforma azért van, hogy felborítsuk, és mi ezt megtettük ezen a hétvégén. Úgy gondolom, talán egy kicsit lebecsültek minket az emberek. Nem sikerült túlságosan jól a legutóbbi világversenyünk, és mindenki abból indult ki, de mi jó csapat vagyunk, jó a csapategység, úgyhogy nagyon jól tudunk küzdeni – rögzítette Pásztor Noémi.
  • Bűnözők a törvényhozásban
    Sajnos a brüsszeli garnitúra is alvilági jegyeket mutat. Évekkel ezelőtt egy ciprusi politkusnőnek hatalmas összeg jelent meg a bankszámláján. Lebukott, de azóta is az Európai Bizottságban ül. Egy görög európai parlamenti tagot pedig a belga rendőrség hosszú ideig lakat alatt tartott, mert döbbenetesen nagy korrupciós botrányban lebukott. A felsőbb garnitúra elérte, hogy kiengedjék, visszament az Európai Parlamentbe, és szavazott is.
MTI Hírfelhasználó