„Dobrev Klára eljutott a gödör aljára"
2024. május 10. 19:01

Annak a pártnak az EP-listavezetője, amit maga Gyurcsány Ferenc elnököl, tényleg eljutott a csúcsra vagy a gödör aljára, nézőpont kérdése - írta Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője a Facebookon arra reagálva, hogy "Dobrev Klára azzal kérkedik egy mai dollármédia-interjúban, hogy ők mennyit tesznek azért, hogy ne jöjjenek Magyarországra uniós pénzek".

Már megint a jó öreg aknamunka! - fogalmazott bejegyzésében Kocsis Máté.
   
"Büszkén vállalja Gyurcsányné, hogy őt mindig megkérdezik, amikor a magyar ügyek kerülnek napirendre és mélyen egyetért, ha Brüsszel pénzügyi oldalról akarja ellehetetleníteni az országot. Gratulálunk, miniszterelnök-jelölt asszony, lenyűgöző arcátlanság!" - fogalmazott a Fidesz frakcióvezetője.
   
Kocsis Máté szerint annak a pártnak az EP-listavezetője, amit maga Gyurcsány Ferenc elnököl, tényleg eljutott a csúcsra, vagy a gödör aljára, nézőpont kérdése. "A kormányzásuk alatt is mindent megtettek, hogy elvegyenek bármit az országtól, az emberektől, de sok év ellenzékiségéből is lett ez a programjuk. A nemzetközi programjuk. Ez a kínos, kedves Klára!" - olvasható a bejegyzésben.
   
"Nem csoda, hogy a magyarok nem bíznak bennük és ennek minden választáson hangot is adnak 2010 óta. Június 9-én újra megtehetjük! Ott leszünk!" - zárta posztját Kocsis Máté.

mti
Címkék:
  • Magyar győzelem a hazai futballban
    Íme, itt van a lehetőség a lengyel-svéd edző előtt. Jusson be a Konferencia-liga csoportkörébe, és vigye csapatát az egyenes kieséses szakaszban tovább. Már a jövő tavasszal telt ház lesz a Sóstói Stadionban, még Diósgyőrből is érkeznek nézők. Ezért kapja hatalmas fizetését a lengyel-svéd edző.
  • Nobel-díjas írók nevetségessé tétele
    „A papírforma azért van, hogy felborítsuk, és mi ezt megtettük ezen a hétvégén. Úgy gondolom, talán egy kicsit lebecsültek minket az emberek. Nem sikerült túlságosan jól a legutóbbi világversenyünk, és mindenki abból indult ki, de mi jó csapat vagyunk, jó a csapategység, úgyhogy nagyon jól tudunk küzdeni – rögzítette Pásztor Noémi.
MTI Hírfelhasználó