Ismét nyert a Lipcse, Gulácsi ezúttal sem kapott gólt
2024. október 6. 21:37

A Gulácsi Péterrel és Orbán Willivel felálló lipcsei RB egygólos mérkőzésen nyert a Heidenheim otthonában a német labdarúgó Bundesliga hatodik fordulójának vasárnapi játéknapján.

A lipcsei csapat klubrekordját tovább javítva immáron 17 találkozó óta veretlen a ligában, az 58-szoros válogatott kapus pedig már az ötödik bajnokiját hozta le kapott gól nélkül a szezonban.

Az éllovas Bayern München hatgólos mérkőzésen ért el döntetlen az Eintracht Frankfurt otthonában, a hazaiak a 94. percben Omar Marmoush góljával egyenlítettek.

A müncheniek így már csak jobb gólkülönbségüknek köszönhetően előzik meg a tabellán a Gulácsi Pétert és Willi Orbánt foglalkoztató lipcsei RB-t.

Bundesliga, 6. forduló:

Heidenheim-Lipcsei RB 0-1 (0-0)

m4sport.hu/gondola
Címkék:
  • Ezt a harcot még nem vívtuk meg
    Brutális, kíméletlen szellemi rombolás kell ahhoz, hogy egy kultúra ezt a képességét elveszítse s az adott népet, nemzetet elveszejtse. Nálunk ez az elveszejtés 1900-ban kezdődött.
  • Ellaposodott futball
    A válogatottra vonatkozólag a miniszterelnök mondott lényegeset, igaz, évekkel ezelőtt, és azóta sem ismételte meg. Eszerint a magyar nemzeti tizenegynek a világ tíz legjobb válogatottja közé kell kerülnie. Jelenleg a 32., de Marco Rossi talán elindíthatja csapatunkat a fölfelé vezető úton.
  • A váci székesegyház felújítása
    Rétvári Bence, aki egyben a térség KDNP-s országgyűlési képviselője, a Nagyboldogasszony-székesegyház felújítást követő átadása és az oltárszenteléssel egybekötött ünnepi szentmise után az MTI-nek elmondta, hogy a négymilliárd forintos támogatásból kétmilliárd forintot a székesegyház belső felújítására fordítottak, további kétmilliárdot pedig a hitéleti és idegenforgalmi központ kiépítésére.
  • Magyarország harcol a nemzetközi baloldal ellen
    Családok nélkül nincs jövő - mondta Orbán Viktor, aki szólt arról is, hogy a magyar alkotmány rögzíti: "a házasság egy férfi és egy nő". Azt is kimondja az alaptörvény, hogy az apa férfi, az anya nő - tette hozzá, kiemelve: ez akkor is így lesz, ha a nemzetközi baloldal "a feje tetejére áll".
  • Tíz javaslat a jövőért
    Az EU rohanása a szén-dioxid-mentesítés és az európai klímapolitika felé egyenértékű a jelentős gazdasági hanyatlással, a versenyképesség elvesztésének szinonimája.
MTI Hírfelhasználó