Erősödött kissé a forint kedd reggelre
2024. március 26. 08:09

A dollár és a svájci frank ellenében kissé erősödött a forint kedd reggelre az előző esti jegyzéséhez képest a nemzetközi devizakereskedelemben, az euróval szemben nem változott az árfolyama.

Az eurót reggel hét órakor 396,97 forinton jegyezték az előző esti 396,96 forint után. A dollár jegyzése 365,98 forintra csökkent 366,40-ről, a svájci franké 406,66 forintra ment lejjebb 407,47 forintról.
   
A márciusi kezdéshez képest kedd reggeli jegyzésén a forint 1,1 százalékkal áll gyengébben az euróval, 0,7 százalékkal gyengébben a dollárral és 0,9 százalékkal erősebben a svájci frankkal szemben.
   
Az év eleje óta a forint 3,5 százalékkal gyengült az euró és 5,3 százalékkal a dollárral szemben, a svájci frank ellenében viszont 1,4 százalékkal áll erősebben.

MTI
Címkék:
  • Nobel-díjas írók nevetségessé tétele
    „A papírforma azért van, hogy felborítsuk, és mi ezt megtettük ezen a hétvégén. Úgy gondolom, talán egy kicsit lebecsültek minket az emberek. Nem sikerült túlságosan jól a legutóbbi világversenyünk, és mindenki abból indult ki, de mi jó csapat vagyunk, jó a csapategység, úgyhogy nagyon jól tudunk küzdeni – rögzítette Pásztor Noémi.
  • Bűnözők a törvényhozásban
    Sajnos a brüsszeli garnitúra is alvilági jegyeket mutat. Évekkel ezelőtt egy ciprusi politkusnőnek hatalmas összeg jelent meg a bankszámláján. Lebukott, de azóta is az Európai Bizottságban ül. Egy görög európai parlamenti tagot pedig a belga rendőrség hosszú ideig lakat alatt tartott, mert döbbenetesen nagy korrupciós botrányban lebukott. A felsőbb garnitúra elérte, hogy kiengedjék, visszament az Európai Parlamentbe, és szavazott is.
  • Külföldi befolyásszerzési kísérlet zajlik
    "Külföldi befolyásszerzési kísérlet zajlik ismét, aminek a célja nem egy ember felépítése, aki bosszúból csak a saját pecsenyéjét sütögetve politizál, hanem sebet ejteni a magyar kormányon, hogy előbb-utóbb, de inkább mielőbb fel tudjanak állítani egy háborúpárti baloldali kormányt Magyarországon" - mondta a Fidesz parlamenti frakcióvezetője.
  • A kormány kiáll Európa keresztény alapjai mellett
    Varga Mihály kiemelte: miközben tőlünk nyugatra templomok tűnnek el, Magyarországon és a külhonban 3000 templom építését vagy felújítását támogatta a kormány az elmúlt évtizedben.
  • 18. századi orgonák a Pannonhalmi Főapátságban
    Az Orgonák éjszakáján Homolya Dávid orgonaművész és nemzetközi orgonaszakértő, valamint Vadász Attila orgonaművész kezei alatt kelnek életre a hangszerek.
MTI Hírfelhasználó