putyin
  • 2024. március 25. 21:14
    "Tudjuk, hogy kinek a keze által követték el ezt az Oroszország és az orosz nép elleni atrocitást. Az érdekel bennünket, hogy ki a megrendelő" - jelezte Putyin, szakszerű és politikai elfogultság nélküli vizsgálatot sürgetve.
    Címkék:
  • 2024. március 23. 15:59
    Az orosz elnök rögzítette, hogy Ukrajna felé menekült a négy tömeggyilkos, és ott „előzetes hírek szerint" határátlépésük ukrán oldalról elő volt készítve. A halottak száma: 133.
    Címkék:
  • 2024. március 17. 19:55
    A VCIOM szerint a kommunista Nyikolaj Haritonov a szavazatok 4,6, Vlagyiszlav Davankov (Új Emberek) 4,2, Lemonyid Szluckij (Oroszország Liberális Demokrata Pártja) pedig a 3 százalékát kapta.
    Címkék:
  • 2024. március 13. 16:12
    Putyin hangot adott meggyőződésének, miszerint egyes nyugati elitek nem akarnak egy olyan hatalmas szomszédot, mint Oroszország és szeretnék részekre osztani.
    Címkék:
  • 2024. február 15. 11:42
    Biden egészségi állapotáról szólva az orosz vezető megjegyezte, hogy már akkor amerikai hivatali partnere alkalmatlanságáról beszéltek, amikor 2021-ben Svájcban találkozott vele, de ő nem látta ennek jelét. Leszögezte, hogy Moszkva számára nem a jelöltek egészségi állapota, hanem a politikai álláspontja a fontosabb.
    Címkék:
  • 2024. február 9. 08:40
    A mintegy kétórás interjúban szóba került Magyarország is, amellyel kapcsolatban kérdésre válaszolva Vlagyimir Putyin azt mondta: soha nem beszélt Orbán Viktor magyar miniszterelnökkel arról, hogy Ukrajna egykor Magyarországhoz tartozó területét visszakaphatná Magyarország. Megjegyezte ugyanakkor, bizonyos abban, hogy az Ukrajna területén élő magyarok történelmi hazájukhoz akarnak ismét tartozni.
    Címkék:
  • 2024. február 2. 21:26
    Putyin megismételte álláspontját, miszerint az orosz katonák "a mai neonácikkal harcolnak", akiket az "gazdáik" eszközként használnak az Oroszország elleni harcban, és hogy az "úgynevezett ukrán fegyveres erők", mivel mentőautókra lőnek, "terrorszervezetté váltak".
    Címkék:
  • 2023. december 19. 21:18
    "Komolyan át kell strukturálni a kommunikációs rendszer működését, egy nagyságrenddel hatékonyabban kell használni a felderítés, a célmegjelölés és az ütegek elleni hadviselés modern technológiáit" – mondta önkritikusan Putyin.
    Címkék:
  • 2023. december 17. 11:58
    Oroszországnak nincsenek problémái az észak-atlanti szövetség országaival és éppen ők azok, akik mesterségesen problémákat kreálnak, mert nem akarnak vetélytársat Oroszországban – állította Putyin.
    Címkék:
  • 2023. december 8. 14:00
    Putyin indulási szándékára Artyom Zsoga, az Ukrajnától elcsatolt "Donyecki Népköztársaság" parlamentjének elnöke kérdezett rá, amire az elnök, miután elismerte, hogy erről "különböző időpontokban különböző gondolatai voltak", pozitív választ adott.
    Címkék:
A gondola.hu archívumának helyreállításán dolgozunk. Az esetlegesen hiányzó tartalmak eléréséhez türelmét kérjük.
  • Nobel-díjas írók nevetségessé tétele
    „A papírforma azért van, hogy felborítsuk, és mi ezt megtettük ezen a hétvégén. Úgy gondolom, talán egy kicsit lebecsültek minket az emberek. Nem sikerült túlságosan jól a legutóbbi világversenyünk, és mindenki abból indult ki, de mi jó csapat vagyunk, jó a csapategység, úgyhogy nagyon jól tudunk küzdeni – rögzítette Pásztor Noémi.
  • Bűnözők a törvényhozásban
    Sajnos a brüsszeli garnitúra is alvilági jegyeket mutat. Évekkel ezelőtt egy ciprusi politkusnőnek hatalmas összeg jelent meg a bankszámláján. Lebukott, de azóta is az Európai Bizottságban ül. Egy görög európai parlamenti tagot pedig a belga rendőrség hosszú ideig lakat alatt tartott, mert döbbenetesen nagy korrupciós botrányban lebukott. A felsőbb garnitúra elérte, hogy kiengedjék, visszament az Európai Parlamentbe, és szavazott is.
MTI Hírfelhasználó