Nacsa Lőrinc
  • 2024. április 23. 11:27
    A kereszténység a legüldözötteb vallás a világon. A Krisztus követői elleni eltörlő indulat már a Hegyvidéken is hullámot vetett.
  • 2024. április 2. 21:51
    A törvényjavaslat jelentőségét indokolva közölte: Magyarországon a fiatalok energiaital-fogyasztása mára aggasztó méreteket öltött. Egy felmérés szerint 78 százalékuk fogyaszt energiaitalt és minden ötödik 10-14 éves gyerek rendszeresen fogyaszt energiaitalt reggelire.
  • 2024. március 28. 12:00
    "Ez Magyarország újkori történetének legnagyobb fásítási programja" - emelte ki a kormánypárti politikus. Ehhez csatlakozott a KDNP mintegy 100 helyszínen. Fontos, hogy a kis-, közepes és nagyobb településeken is zajlik a KDNP "Ültessünk, hogy élhessünk!" elnevezésű faültetési programja - jegyezte meg Nacsa Lőrinc.
  • 2024. január 31. 08:50
    Nacsa Lőrinc azt mondta, Brüsszel elhibázott szankciós politikájának egyenes következménye volt az energiaárak elszabadulása, amely amellett, hogy 2023-ban egész Európa inflációját az egekbe lökte, a családokra is óriási terhet rakott.
  • 2023. november 27. 21:15
    Nacsa Lőrinc a II. Nemzeti vallásturizmus fórum nyitónapján azt mondta, Magyarországon számos kiemelkedő vallásturisztikai értékkincs van, amit fontos hálózatba szervezni, láthatóvá tenni a hazai és a külföldi turisták, zarándokok előtt.
  • 2023. október 13. 23:34
    A hazai vallástursztikai látnivalókról Nacsa Lőrinc kifejtette, az különbözteti meg a külföldön tapasztaltaktól, hogy idehaza minden egyes helyen élő közösség működik. Hozzátette: az elmúlt 13 évben 3000 templomot újítottak fel a Kárpát-medencében és 250 újat építettek.
  • 2023. szeptember 8. 19:16
    A KDNP frakciószóvivője a Magyar Nemzet oldalán pénteken a témában megjelent hírt úgy kommentálta: "elképesztő és mégis igaz". Brüsszel ahelyett, hogy kifizetné a Magyarországnak járó pénzeket, olyan NGO-kat töm ki milliárdokkal, amelyek nyíltan tevékenykednek Magyarország és a nemzeti kormány ellen - fogalmazott.
  • 2023. augusztus 6. 10:01
    "Mert lennie kellett egy olyan titkos alkunak, hogy ha a baloldal megnyeri a választást, valamit cserébe végre kellett volna hajtania. Csak nem tudjuk, mit: kerítést lebontani, beengedni az iskolákba a genderőrületet, belépni a háborúba?"- tette fel a kérdést Nacsa Lőrinc.
  • 2023. június 10. 12:17
    Az Európai Unió erővel akarja áttelepíteni a migránsokat Magyarországra, ez egy újabb lépés, ami azt bizonyítja, hogy Brüsszel teljes mértékben visszaél a hatalmával - fogalmazott Nacsa Lőrinc.
  • 2023. április 23. 00:10
    Itt az ideje, hogy a "dollárbaloldal" felhagyjon a hazudozással és válaszoljon három nagyon egyszerű kérdésre: "egész pontosan mennyi pénz érkezett Soros Györgytől; továbbra is áramolnak-e Soros-dollárok a dollárbaloldalhoz és a dollármédiához; végül mit kért cserébe a dollárokért a Soros-féle hálózat?"
A gondola.hu archívumának helyreállításán dolgozunk. Az esetlegesen hiányzó tartalmak eléréséhez türelmét kérjük.
  • Nobel-díjas írók nevetségessé tétele
    „A papírforma azért van, hogy felborítsuk, és mi ezt megtettük ezen a hétvégén. Úgy gondolom, talán egy kicsit lebecsültek minket az emberek. Nem sikerült túlságosan jól a legutóbbi világversenyünk, és mindenki abból indult ki, de mi jó csapat vagyunk, jó a csapategység, úgyhogy nagyon jól tudunk küzdeni – rögzítette Pásztor Noémi.
  • Bűnözők a törvényhozásban
    Sajnos a brüsszeli garnitúra is alvilági jegyeket mutat. Évekkel ezelőtt egy ciprusi politkusnőnek hatalmas összeg jelent meg a bankszámláján. Lebukott, de azóta is az Európai Bizottságban ül. Egy görög európai parlamenti tagot pedig a belga rendőrség hosszú ideig lakat alatt tartott, mert döbbenetesen nagy korrupciós botrányban lebukott. A felsőbb garnitúra elérte, hogy kiengedjék, visszament az Európai Parlamentbe, és szavazott is.
MTI Hírfelhasználó