Gyurcsány Ferenc
  • 2024. február 19. 16:21
    A baloldal bukott miniszterelnöke ezúttal az ügyészek és a bírók ellen uszított, amivel az örökké európaiságot, jogállamiságot emlegető pártelnök ismét csúcsra járatta a fenyegetőzést, és bebizonyította, hogy valójában milyen a demokráciafelfogása.
  • 2023. november 27. 09:54
    Nem Tordai Csaba az egyetlen Gyurcsány-közeli ügyvéd, aki az elmúlt években komoly bűncselekmény gyanúja miatt került a hatóságok látókörébe. Több mint hatmilliárdos költségvetési csalás vádjával áll ugyanis évek óta bíróság előtt Czeglédy Csaba. A Demokratikus Koalíció (DK) ügyvédje Tordaihoz hasonlóan a bukott kormányfő és a baloldal egyik legfontosabb bizalmasa.
  • 2023. november 6. 09:49
    – Ahová Gyurcsány emberei beteszik a lábukat, ott havi szinten derülnek ki hozzájuk köthető visszásságok Budapesten – reagált Wintermantel Zsolt a BKV által valószínűleg szabálytalanul lefolytatott hajótenderre.
  • 2023. június 19. 13:57
    Folyamatosan hirdeti a Demokratikus Koalíció, hogy erősödik a támogatottságuk, és potenciális kormányváltó erőként tekintenek magukra. Azonban még a baloldali intézetek közvélemény-kutatásai is azt mutatják, hogy a DK népszerűsége messze elmarad a Fideszétől, erősödni legfeljebb a többi baloldali párt kárára tudnak.
  • 2023. június 12. 12:15
    Sem az alkotmányos rendelkezésekkel, sem az önkormányzatokra vonatkozó jogszabályokkal nincs összhangban Karácsony Gergely keddi bejelentése, amely szerint a fővárosi önkormányzat keresetet nyújt be a közigazgatási bíróságon a Magyar Államkincstár ellen a szolidaritási hozzájárulás ügyében. A Magyar Nemzet által megkérdezett szakértők arra is felhívták a figyelmet, hogy a főpolgármester lépése minden bizonnyal Gyurcsány Ferenc által elrendelt, tisztán politikai indíttatású akció.
  • 2023. április 3. 11:54
    Karácsony Gergely főpolgármesterhez hasonlóan a pártkötődésű helyettesei sem csinálnak semmit, gyakorlatilag nem dolgoznak, s a városvezetői teendők helyett a jó fizetés és a szolgálati autó foglalkoztatja őket – jelentette ki a Városháza-ügy kulcsfigurája. Gansperger Gyula a Városháza eladását előkészítő informális beszélgetések során mások mellett Tüttő Katát (MSZP) és Gy. Németh Erzsébetet (DK) bírálta. A vágatlan hangfelvételeket korábban Anonymus juttatta el a hatóságokhoz, a leirat pedig a jelenleg is zajló büntetőeljárás nyomozati anyagainak részét képezi - írta a Magyar Nemzet.
  • 2023. március 27. 14:42
    Egyre erőszakosabban kampányol a háború eszkalálása és Magyarország belépése mellett a Gyurcsány házaspár. A bukott miniszterelnök több agresszív háborúpárti nyilatkozata után felesége és Gyurcsány emberei Londonban kértek tanácsokat a háborút egyre inkább kiszélesíteni akaró Munkáspárt politikusaitól. Mindkét tárgyaló fél a háború eszkalációját, tehát azt a furcsa, sajátos logikát támogatja, hogy a békéhez minél több ember halála árán lehet eljutni – hívta fel a figyelmet Zila János, az Alapjogokért Központ elemzője a Magyar Nemzetnek nyilatkozva.
  • 2023. március 13. 09:42
    Szétforgácsolódott a baloldal, amit az is mutat, hogy pártjai március 15-én külön-külön ünnepelnek, civilnek beállított megmozdulásokra telepednek vagy semmilyen megemlékezést nem tartanak. A DK azzal csábítja híveit Budapest belvárosába, hogy hosszú idő után először mond egy színpadon beszédet Gyurcsány Ferenc és felesége, Dobrev Klára. Karácsony Gergely főpolgármester és több párbeszédes politikus a civilnek hirdetett, szabadságmenet elnevezésű demonstráción mond nyitóbeszédet. Márki-Zay Péter mozgalma március 14-én a Lurdy Házban tart ünnepi eseményt.
  • 2023. március 6. 15:55
    Az utóbbi évek baloldali politikájának teljes palettáját képviseli egy személyben Ráczné Földi Judit, aki a DK frakciójának új tagjaként hétfőn tesz parlamenti esküt. Az offshore-botrányáról elhíresült politikus támogatja a szivárványos genderlobbit, támogatja az abortuszt, keresztény szimbólumot gyalázott, hergelt a keleti vakcinák ellen, és Gyurcsány Ferencékhez hasonlóan elkötelezett híve az európai egyesült államoknak. A Magyar Nemzet összeállításában bemutatjuk, hogy mit és kiket képvisel valójában a DK elnökségi tagja.
A gondola.hu archívumának helyreállításán dolgozunk. Az esetlegesen hiányzó tartalmak eléréséhez türelmét kérjük.
  • Nobel-díjas írók nevetségessé tétele
    „A papírforma azért van, hogy felborítsuk, és mi ezt megtettük ezen a hétvégén. Úgy gondolom, talán egy kicsit lebecsültek minket az emberek. Nem sikerült túlságosan jól a legutóbbi világversenyünk, és mindenki abból indult ki, de mi jó csapat vagyunk, jó a csapategység, úgyhogy nagyon jól tudunk küzdeni – rögzítette Pásztor Noémi.
  • Bűnözők a törvényhozásban
    Sajnos a brüsszeli garnitúra is alvilági jegyeket mutat. Évekkel ezelőtt egy ciprusi politkusnőnek hatalmas összeg jelent meg a bankszámláján. Lebukott, de azóta is az Európai Bizottságban ül. Egy görög európai parlamenti tagot pedig a belga rendőrség hosszú ideig lakat alatt tartott, mert döbbenetesen nagy korrupciós botrányban lebukott. A felsőbb garnitúra elérte, hogy kiengedjék, visszament az Európai Parlamentbe, és szavazott is.
MTI Hírfelhasználó