Balaton
  • 2024. április 1. 09:38
    A Balatonnál ez már a 90. viharjelzési idény, ugyanis 1934. július 8-án indult el Magyarország legnagyobb tavánál a viharjelző szolgálat.
    Címkék:
  • 2024. március 28. 19:06
    A Balaton természeti és a kikötők épített adottságaira tervezett, majd a komáromi hajógyárban megépített új hajók Siófokról indultak az idei első menetrendi hajóval együtt Balatonfüredre, ahol az első hajó fogadásának ünnepének részeként felszentelték és felavatták őket.
    Címkék:
  • 2023. július 23. 12:59
    Immár negyvenegyedszer gyűltek össze a sportos gondolkodású magyar emberek a magyar tengernél, hogy átússzák azt.
    Címkék:
  • 2023. június 28. 13:28
    A Bahart a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) közreműködésével építtetett két új személyhajója és két kompja 2021-ben készült el a komáromi hajógyárban.
    Címkék:
  • 2023. április 8. 13:32
    A Széchenyi István által nekilendített balatoni hajózás felbecsülhetetlen magyar érték: 177 éves múltra tekinthet vissza.
    Címkék:
A gondola.hu archívumának helyreállításán dolgozunk. Az esetlegesen hiányzó tartalmak eléréséhez türelmét kérjük.
  • Hordószónok a baloldal csúcsán
    A hordószónok üvöltözése rombolási szándékot jelzett – és rombolt is. A baloldal elkeseredését mutatta: annyira tanácstalanok, hogy egy pszichésen zavart szerzetet állítanak a hordóra. Ez a programjuk. A baloldalt rombolta a baloldal hordószónoka.
  • Nobel-díjas írók nevetségessé tétele
    „A papírforma azért van, hogy felborítsuk, és mi ezt megtettük ezen a hétvégén. Úgy gondolom, talán egy kicsit lebecsültek minket az emberek. Nem sikerült túlságosan jól a legutóbbi világversenyünk, és mindenki abból indult ki, de mi jó csapat vagyunk, jó a csapategység, úgyhogy nagyon jól tudunk küzdeni – rögzítette Pásztor Noémi.
MTI Hírfelhasználó