Lőw Zsolt
  • 2024. április 20. 23:52
    Úgy érzem, nekem továbbra is az a feladatom, hogy a külföldön megszerzett tudással, tapasztalattal, szakmai kapcsolatrendszerrel segítsem a magyar labdarúgást” – véli a Bayern München másodedzője, Lőw Zsolt.
    Címkék:
  • 2024. február 2. 12:35
    Nagy esély van rá, hogy a Mönchengladbach elleni bajnokin Lőw Zsolt irányítja majd a Bayernt - számolt be róla a Metropol nyomán az Origo. Korábban is előfordult már hasonló a két edzővel, koronavírus és eltiltás miatt hiányzott már Tuchel a kispadról, mindannyiszor magyar segítője ugrott be a helyére.
    Címkék:
  • 2024. január 13. 14:07
    "Amit a magyar szurkolók csinálnak a Puskás Arénában, az elképesztő és nemzetközi szintű. Voltam már néhány nemzetközi meccsen életemben, edzőként lassan az ötszázadik mérkőzésem felé közeledek, tehát meg tudom ítélni" - vélekedett Lőw.
  • 2023. szeptember 21. 08:33
    "Hosszú évek kitartó munkája van emögött, lassan tizenkét éve vagyok az edzői pályán, az a rengeteg tapasztalat, amit gyűjtöttem, ilyen szituációban jól hasznosítható. Ott állni az oldalvonal szélén, beszélni az öltözőben, folyamatosan döntéseket hozni, ennek súlya van" - mondta Lőw Zsolt.
A gondola.hu archívumának helyreállításán dolgozunk. Az esetlegesen hiányzó tartalmak eléréséhez türelmét kérjük.
  • Nobel-díjas írók nevetségessé tétele
    „A papírforma azért van, hogy felborítsuk, és mi ezt megtettük ezen a hétvégén. Úgy gondolom, talán egy kicsit lebecsültek minket az emberek. Nem sikerült túlságosan jól a legutóbbi világversenyünk, és mindenki abból indult ki, de mi jó csapat vagyunk, jó a csapategység, úgyhogy nagyon jól tudunk küzdeni – rögzítette Pásztor Noémi.
  • Bűnözők a törvényhozásban
    Sajnos a brüsszeli garnitúra is alvilági jegyeket mutat. Évekkel ezelőtt egy ciprusi politkusnőnek hatalmas összeg jelent meg a bankszámláján. Lebukott, de azóta is az Európai Bizottságban ül. Egy görög európai parlamenti tagot pedig a belga rendőrség hosszú ideig lakat alatt tartott, mert döbbenetesen nagy korrupciós botrányban lebukott. A felsőbb garnitúra elérte, hogy kiengedjék, visszament az Európai Parlamentbe, és szavazott is.
MTI Hírfelhasználó