dömötör csaba
  • 2023. december 10. 10:04
    Dömötör Csaba közölte: nem világos, hogy egyes döntéshozók miért és milyen elvárások alapján akarják Ukrajnát minden más, évtizedek óta tagjelölti státuszban lévő országnál előbb az Európai Unió soraiban tudni, ugyanis - mutatott rá - a legkomolyabb kérdések megválaszolatlanok.
  • 2023. október 28. 14:34
    A hungarofób brüsszeli szélsőség azt akarja ráerőltetni hazánkra, hogy migránstömeget fogadjon be, mielőtt ellenőrizhető, kicsodák és honnan jöttek. A kormány a társadalom támogatásával akarja megelőzni az így fenyegető háborús helyzetet.
  • 2023. október 22. 21:01
    Dömötör Csaba kifejtette: most olyan korszak kezdődött, amelyben "újra meg kell küzdenünk az önálló vélemény jogáért, a politikai függetlenségért, azért, hogy a jövőnkről szóló legfontosabb döntések jogát továbbra is a saját kezünkben tartsuk".
  • 2023. május 7. 09:19
    Egy szélsőséges EU-politikus parancsolni akar hazánknak, ehhez a pénzügyi zsarolás eszközét alkalmazná. Budapest őrzi Magyarország szuvereneitását akkor is, ha a szélsőséges zsarolást Brüsszel gyakorolja.
  • 2023. május 6. 10:06
    A magyar kormány ősszel 17 helyen módosította a törvényeit a megállapodás érdekében, a héten az Országgyűlés módosította az igazságszolgáltatási jogszabályokat is. Ha ezek után sem érkeznek Magyarországra az uniós források, annak semmi köze nem lesz a demokráciához és a jogállamisághoz – mondta Dömötör csaba.
A gondola.hu archívumának helyreállításán dolgozunk. Az esetlegesen hiányzó tartalmak eléréséhez türelmét kérjük.
  • Magyar győzelem a hazai futballban
    Íme, itt van a lehetőség a lengyel-svéd edző előtt. Jusson be a Konferencia-liga csoportkörébe, és vigye csapatát az egyenes kieséses szakaszban tovább. Már a jövő tavasszal telt ház lesz a Sóstói Stadionban, még Diósgyőrből is érkeznek nézők. Ezért kapja hatalmas fizetését a lengyel-svéd edző.
  • Nobel-díjas írók nevetségessé tétele
    „A papírforma azért van, hogy felborítsuk, és mi ezt megtettük ezen a hétvégén. Úgy gondolom, talán egy kicsit lebecsültek minket az emberek. Nem sikerült túlságosan jól a legutóbbi világversenyünk, és mindenki abból indult ki, de mi jó csapat vagyunk, jó a csapategység, úgyhogy nagyon jól tudunk küzdeni – rögzítette Pásztor Noémi.
MTI Hírfelhasználó