Biden
  • 2024. április 13. 12:45
    Arra a kérdésre, hogy mit üzen Iránnak, az elnök annyit mondott, "Ne!", amivel arra utalt, hogy ne lépjék meg, amit terveznek.
    Címkék:
  • 2023. november 24. 22:45
    Az USA-elnök azt hangoztatta, hogy a jövőre nézve meg kell szüntetni az erőszak spirálját; megoldásként a kétállami megoldást említette, és az erre irányuló nemzetközi elhatározás megújítását sürgette.
    Címkék:
  • 2023. április 26. 08:39
    A kampányfőnök Julie Chávez Rodriguez lesz, akinek nagyszülei ismert munkajogi aktivisták voltak, ő maga pedig politikai aktivistaként is tevékenykedett Kaliforniában. Helyettese Quentin Fulks, akinek tavaly kampányfőnökként része volt a georgiai demokrata szenátor, Raphael Warnock újraválasztásában.
    Címkék:
  • 2023. március 21. 08:14
    A demokrata USA-elnök korábban tagadta, hogy családja több mint egymillió dollárt kapott fia üzlettársán keresztül kínai üzleti érdekeltségüktől, azonban a most nyilvánosságra hozott dokumentum ennek szöges ellentétéről tanúskodik.
    Címkék:
  • 2023. március 18. 18:20
    Az amerikai elnök a Fehér Ház előtt újságírói kérdésre válaszolva tagadta azt, hogy fia, Hunter Biden üzlettársa, illetve egy kínai üzleti vállalkozás számlájáról 2017-ben több mint 1 millió dollár érkezett volna családtagjaihoz.
    Címkék:
  • 2023. február 26. 20:01
    Ronny Jackson texasi republikánus képviselő, aki az Obama- és a Trump-kormányzat idején a Fehér Ház orvosa volt, arra figyelmeztetett, hogy Joe Biden jelenlegi elnök kognitív hanyatlása (szellemi leépülése) közelebb viheti az Egyesült Államokat egy totális háborúhoz Oroszországgal, illetve Kínával – számolt be az amerikai Breitbart hírportál nyomán a Magyar Hírlap.
    Címkék:
  • 2023. február 20. 19:26
    Váratlanul Kijevbe látogatott ma Joe Biden amerikai elnök.
A gondola.hu archívumának helyreállításán dolgozunk. Az esetlegesen hiányzó tartalmak eléréséhez türelmét kérjük.
  • Nobel-díjas írók nevetségessé tétele
    „A papírforma azért van, hogy felborítsuk, és mi ezt megtettük ezen a hétvégén. Úgy gondolom, talán egy kicsit lebecsültek minket az emberek. Nem sikerült túlságosan jól a legutóbbi világversenyünk, és mindenki abból indult ki, de mi jó csapat vagyunk, jó a csapategység, úgyhogy nagyon jól tudunk küzdeni – rögzítette Pásztor Noémi.
  • Bűnözők a törvényhozásban
    Sajnos a brüsszeli garnitúra is alvilági jegyeket mutat. Évekkel ezelőtt egy ciprusi politkusnőnek hatalmas összeg jelent meg a bankszámláján. Lebukott, de azóta is az Európai Bizottságban ül. Egy görög európai parlamenti tagot pedig a belga rendőrség hosszú ideig lakat alatt tartott, mert döbbenetesen nagy korrupciós botrányban lebukott. A felsőbb garnitúra elérte, hogy kiengedjék, visszament az Európai Parlamentbe, és szavazott is.
MTI Hírfelhasználó