Fidesz: Karácsony Gergely képes volt Budapestet csődbe vinni
2023. május 12. 22:59

Hiába van sok tanácsadója Karácsony Gergely főpolgármesternek, így is képes volt arra, hogy csődbe vigye Budapestet - írta Facebook-oldalán pénteken a Fidesz budapesti szervezete.

Mint a bejegyzésben olvasható, a Főpolgármesteri Hivatal 42 tanácsadója közül 17 csak Karácsony Gergelynek próbál valamiféle tanácsot adni.
   
"Legyünk őszinték: nem túl sok sikerrel, mert Budapest utcái azon túl, hogy szemetesek, koszosak, és állandósultak a vég nélküli dugók, a kassza is üres lett. Pedig Karácsony helyetteseit, Kiss Ambrust, Tüttő Katát, Bősz Anettet és Kerpel-Fronius Gábort is további 17 tanácsadó segíti, és még 5 tanácsadó kap fizetést a baloldali frakcióktól" - írták. Hogy lehet, hogy ennyien együtt sem képesek semmi értékelhetőt letenni az asztalra? - tették fel a kérdést.
   

Ezzel szemben a Fidesz-KDNP-frakciónál összesen 3 tanácsadó dolgozik, "ezért is rettenetesen cinikus (vagy szánalmas?) a főpolgármester mai magyarázkodása" - olvasható a bejegyzésben.
   
Karácsony Gergely pénteken a Facebook-oldalán az önkormányzati tanácsadókról szóló bejegyzésében egyebek mellett azt írta: "Tarlós idejéhez képest ma nagyjából annyival dolgozik több ember önkormányzati tanácsadói besorolásban, mint amennyivel több embert foglalkoztat ilyen címen a Fidesz-frakció".

MTI
Címkék:
 • Nobel-díjas írók nevetségessé tétele
  „A papírforma azért van, hogy felborítsuk, és mi ezt megtettük ezen a hétvégén. Úgy gondolom, talán egy kicsit lebecsültek minket az emberek. Nem sikerült túlságosan jól a legutóbbi világversenyünk, és mindenki abból indult ki, de mi jó csapat vagyunk, jó a csapategység, úgyhogy nagyon jól tudunk küzdeni – rögzítette Pásztor Noémi.
 • Bűnözők a törvényhozásban
  Sajnos a brüsszeli garnitúra is alvilági jegyeket mutat. Évekkel ezelőtt egy ciprusi politkusnőnek hatalmas összeg jelent meg a bankszámláján. Lebukott, de azóta is az Európai Bizottságban ül. Egy görög európai parlamenti tagot pedig a belga rendőrség hosszú ideig lakat alatt tartott, mert döbbenetesen nagy korrupciós botrányban lebukott. A felsőbb garnitúra elérte, hogy kiengedjék, visszament az Európai Parlamentbe, és szavazott is.
 • Nyomozás a Lánchíd felújítása ügyében
  A KEHI megállapította, hogy "a Lánchíd felújítását végző A-Híd Zrt. többször, több mint másfél milliárd forintot utalt át Vig Mór cégére", majd a cég ezt tovább utalta Vig Mór magánszámlájára és ügyvédi letéti számlájára. Innen pedig 900 millió forintot vett fel készpénzben Vig Mór.
 • Szent György-hegyi bornapok
  A rendezvény első napján a versenyen 82 borász méri össze borait. Majd kápolnavándorlásokra várják az érdeklődőket Beke Zsolt plébános vezetésével, később a helyi borokat lehet kóstolni egy közeli, tapolcai étteremben.
 • Keresztényellenesség a XII. kerületben
  A kereszténység a legüldözötteb vallás a világon. A Krisztus követői elleni eltörlő indulat már a Hegyvidéken is hullámot vetett.
MTI Hírfelhasználó