Vejkey Imre
 • 2022. november 3. 16:29
  Ez nem egy nagy rendezvény volt, hanem egy rendkívül szűk körű megbeszélés. A találkozón pedig az amerikai nagyköveten és a két magyar bírón, Matusik Tamáson, valamint Vasvári Csabán kívül – ha jól látjuk a képeken – egy tolmács vett még részt. Vejkey Imre álláspontja.
  Címkék:
 • 2022. október 25. 12:31
  Vejkey Imre (KDNP) az Országgyűlésben napirend előtt kiemelte: Európát ma gazdasági mélyrepülés, demográfiai katasztrófa és élelmiszerválság fenyegeti, lesújtóak a háború következményei. A háború és az ellátási láncok körüli káosz az egekbe lökte az élelmiszerárakat és az egyik legfontosabb kérdés, amely foglalkoztat mindenkit, hogy lesz-e globális éhínség.
  Címkék:
 • 2022. január 31. 08:45
  Saját deviáns világukat akarják ránk kényszeríteni! A kereszténység helyébe egy globális világrendeletet akarnak erőszakkal léptetni, mely hasonló a világ régebbi kommunista kísérleteihez! Ez egyfajta globális forradalmat jelent, melyben nem csak a társadalom értékrendszerét, hanem annak teljes struktúráját is ki akarják forgatni a rendes kerékvágásából!
 • 2022. január 18. 10:39
  A támadás katonai jellege elgondolkodtat mindenkit, talán még azt is, aki eddig a liberális „maisteram” mögé bújt! A támadás katonai jellege nyilvánvalóvá teszi, hogy megbukott a BBS triumvirátus migrációs politikája! A támadás katonai jellege felébreszti az embereket „csipkerózsika” álmukból és észreveszik, hogy mivé alakult át a korábban szebb napokat látott nyugat.
 • 2021. december 3. 21:01
  Az Európai Parlament nagykövetének transznemű Szűz Mária-ábrázolása a politikai korrektség által diktált véleményterror, továbbá minden zsigeri elutasítása, ami a szépet, a jót, a hagyományt és a földöntúli értékeket képviselné a kontinensen – rögzítette Vejkey Imre.
  Címkék:
 • 2021. szeptember 28. 20:46
  Vejkey Imre: Minket azért akarnak kiközösíteni, mert megvédjük a családokat és a gyermekeket, mert nem engedjük a család relativizálását! Egyetértünk Ferenc pápával, aki budapesti látogatása során búcsúzóul azt üzente a magyaroknak és az egész világnak, hogy „a család apából, anyából és gyermekekből áll, pont”.
  Címkék:
 • 2021. augusztus 27. 23:43
  A baloldalon a kereszténység helyébe erőszakkal globális világrendet akarnak léptetni, amely hasonló a régebbi kommunista kísérletekhez. A keresztényeknek vissza kell utasítaniuk a közösségünk sérelmére elkövetett nyílt támadásokat, és fel kell szólítaniuk az agresszorokat, hogy fejezzék be a keresztényüldözést.
 • 2021. június 25. 11:19
  A kereszténységet ennél bőszültebben már alig lehet támadni! Ne feledjék, a keresztényüldözés a XXI. század legjelentősebb emberi jogi válsága. A világban soha nem látott mértékben tombol a keresztényüldözés! Naponta átlagosan nyolc keresztényt gyilkolnak meg, és mintegy 260 millió hívő van kitéve üldöztetésnek.
 • 2021. június 21. 16:15
  A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) frakcióvezető-helyettese másodfokon pert nyert a Népszava ellen. A bírósági indoklás szerint a lap a Jézust gúnyoló karikatúrája és szövege miatt megsértette a keresztény vallási közösséghez tartozásával összefüggésben érvényesített, emberi méltósághoz fűződő személyiségi jogát.
 • 2021. április 27. 23:54
  Nem tűrjük el, hogy ránk gyújtsák a templomainkat! Ezzel ugyanis lényegében az Egyházat mint közösséget gyújtják fel – nem akarják, hogy legyen helye Isten Igéjének, legyen egy hely, ahol a lélek dolgaira összpontosíthatunk.
 • Tusványos örvényei
  Három év nagy idő, három esztendős szünet nagy hiány. De most végre ismét összejött Tusványos, térségünk mára már talán legfontosabb nyári szellemi műhelye. Összejött és robbant is egy hatalmasat.
 • A szerencsétlen lord major
  A főpolgármester eddigi politikai és szakmai tevékenységét lassan ideje lenne már komolyabb elemzés alá vetni, de most arra fókuszálunk, hogy az elmúlt hónapokban négyszer is arcul csapta a budapestieket.
MTI Hírfelhasználó