Galló Béla
 • 2022. január 15. 09:24
  Ki van az adva neki, csinálja csak a palávert, hadd legyen benne a tévében, még fizetnie se kell érte. Mindegy mit is mond, az a lényeg, hogy szóljon, mégpedig lehetőleg minél nagyobbat, hadd idézhessék reggeltől estig. Idézik is, de az én időmet csak ne rabolja el, ha meglátom, rögtön le is veszem a hangot, unom. Olyan ő, mint egykor az a Gábor Zsazsa...
 • 2021. december 9. 09:19
  A nagy klasszikusok (Shakespeare, Dante, s más effélék) píszi cenzorálása után, naivul úgy gondoltam, egyre aktuálisabb lesz a Könyvek átírása.
 • 2021. november 30. 14:56
  Galló Béla: „Putyin! – Villan át Amerikában edződött elméjén a mentőötlet. – Hát persze, hogy Putyin! Ő akarta a Városhazát még a régiekkel leboltolni, most meg az egészet erre a szegény Gergelyékre kenik.”
 • 2021. november 23. 10:10
  Galló Béla: „De hát én most nem beszéltem vele erről, hanem azzal, aki jóval felette áll”– szólja el magát kissé Bajnai. Vagy úgy. Vajon ki lehet az a fölöttes?
 • 2021. október 29. 18:33
  Galló Béla az MSZP-ről: Túlélési szimatuk a minap például hol Dobrevhez, hol Márki-Zayhoz irányította őket, ám ennek semmi köze sincs pártjuk "jövőjéhez", no pláne megújulásához. Bukó társaival együtt Lendvai is csinált egy pukedlit Dobrev felé, miközben előtte Márki-Zaynak tettek hűségnyilatkozatot. Mindezt természetesen "felelős politikusokként"...
 • 2021. szeptember 7. 10:07
  A térdelés magánügy, mindenki úgy kompenzálja nemzete világtörténelmét, ahogyan akarja, tartsuk ezt tiszteletben. A térdelés nem a mi gesztusunk.
 • 2021. augusztus 24. 10:52
  A birodalmi politika nemzetközi mintázata úgy fest, ha valahol a demokrácia nevében elbaltáznak valamit, annak következményeit a világ " maradéka" állja. S ha valaki szóvá teszi ezt, az rögtön "lator", fasiszta.
 • 2021. július 16. 08:49
  Mindenki tudta, mindez geopolitikai célokat szolgál, mint ahogyan a demokrácia exportja mindenütt a világon ilyeneket szolgált, ahol az USA beavatkozott. De hogy mennyire elfuserált stratégia ez, beszédesen bizonyítja, hogy Afganisztánnal a Szovjetunió szétesése után sem sikerült zöld ágra vergődniük.
 • 2021. június 14. 21:19
  Jó, jó, kiszemeltjük az angolt bensőleg „hiperpassziválja”. Továbbá, istenem, valahol (trehány diák volt?) elkallódtak némely fontos kvalifikációs papírjai. Mással is megeshet ilyesmi.
 • 2021. május 15. 23:37
  Nem az a fő baj, hogy Karácsony úr nem jól beszél angolul, ez magánügy, ámbár kellemetlen.
 • Ha nincs gyermek, nincs jövő
  "Mi a saját gyermekeinkre szeretnénk hagyni az országot, nem pedig idegenekre, ezért ha van gyermek, akkor van jövő, ha nincs gyermek, nincs jövő se a családnak, se az országnak" - jelentette ki a közrádióban Orbán Viktor, hozzátéve, ez az első mondata a kormányprogramnak 2010 óta, de már így volt 1998-ban is.
 • Az ország ellen dolgozó ügynökök
  Az elmúlt 15 évben egyebek mellett a genderideológia terjesztésével, a migráció ideológiai megalapozásával, majd a tömeges illegális bevándorlási hullám elindításával próbáltak bomlasztani Európát az ellenérdekelt nagyhatalmak.
 • Egy kinevezés biztonsági kockázatai
  Elborzasztó módon a kinevezések feltétele a gyenge politikai képességből fakadó másodlagos értékrend követése. Ha valaki lelkesen támogatja az illegális migrációt, és a gender- valamint az LMBTQ-őrültséget, máris számíthat jelentős beosztásra.
MTI Hírfelhasználó